Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2022
detektivky

Záhada Modrého vlaku - 11%
(1x)
Vražda atraktivní dívky během jízdy luxusní soupravy, motivovaná snad loupeží, láskou či nenávistí – v Záhadě Modrého vlaku (1928) rozplétá Hercule Poirot další zapeklitý případ.
detektivky

Záhada Modrého vlaku

269 Kč
239 Kč
Znamení Jidáš - 11%
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky...
detektivky

Znamení Jidáš

314 Kč
279 Kč
Bretaňské tajemství - 11%
(2x)

Sedmý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa… Bróceliandský les se svými malebnými jezery a zámky je považován za poslední říši víl.

detektivky

Bretaňské tajemství

323 Kč
287 Kč
Čarostřelec
(3x)
Cesta z Reichenbergu do Hejnic se klikatí strmým, zalesněným průsmykem. Stmívá se, nad horami vyje a běsní sněhová bouře.
detektivky

Čarostřelec

239 Kč
Komunita truchlících - 11%
(2x)

Nikdy nevěřte, že jste v bezpečí. Druhý případ Coltera Shawa.

Při sledování dvou údajných zločinců narazí lovec odměn Colter Shaw ve washingtonské divočině na záhadnou komunitu.

detektivky
Ukázky

Komunita truchlících

359 Kč
319 Kč
Osamělí - 11%
(2x)
Všechno začíná v roce 1969. Během studií v Uppsale se spřátelí šestice mladých lidí. Pořídí si autobus a vyrazí s ním na cestu do východní Evropy. Tento zpočátku bezstarostný výlet jim však přinese zážitky, které je navždy poznamenají.
detektivky

Osamělí

359 Kč
319 Kč
Prachy - 11%
Je horký srpnový den a polovina detektivů z okrsku má dovolenou. Těm, kdo jsou ve službě, však bude ještě větší horko, než čekali.
detektivky

Prachy

71 Kč
63 Kč
Skládačka - 11%
Na počátku jsou dvě mrtvá těla. To, co zprvu vypadalo jako prosté vzájemné zabití, změní malý ústřižek fotografie, který je nalezen v ruce oběti. Proč je snímek tak důležitý, že kvůli němu stojí za to vraždit? Začíná závod s časem. Mrtvých přibývá.
detektivky

Skládačka

71 Kč
63 Kč
Uranova - 11%
(2x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
detektivky
Ukázky

Uranova

268 Kč
238 Kč
X způsobů smrti - 11%
(1x)
Thriller švédského bestselleristy Stefana Ahnhema dohrává napínavou partii titulu Motiv X. Za každou vraždou se skrývá motiv. V jistých případech je to však bohužel pouhá iluze. Je noc a z přístavu u Helsingborgu vyplouvá nafukovací člun s jediným pa
detektivky

X způsobů smrti

359 Kč
319 Kč
Cari Mora - 38%
(3x)
Tvůrce Hannibala Lectera přichází s románem o zlu, nenasytnosti a temných obsesích.
detektivky
Ukázky

Cari Mora

238 Kč
148 Kč
Erínye - 58%
Lvov, květen 1939. V krutých mukách umírá malý chlapec. Zpráva o rituální vraždě spáchané Židy pobouří město, vypukne panika. Čí dítě bude další? Všichni spoléhají na komisaře Edwarda Popielského. Jenže komisař nechce vést vyšetřování.
detektivky

Erínye

238 Kč
99 Kč
Neuzavřené případy - 58%
(1x)
Soukromý detektiv Brodie objeví tři „mrtvé“ případy a dovede všechny kauzy, které se začnou vzájemně prolínat, k rozuzlení. Není to happy end, ale morální rámec všech případů zaujme jak čtenáře psychologických románů, tak napínavých detektivek.
detektivky
Ukázky

Neuzavřené případy

238 Kč
99 Kč
Síla přírody - 11%
(1x)
Nový případ detektiva Aarona Falka.
detektivky

Síla přírody

350 Kč
311 Kč
To veliké zlé město - 11%
Věčně přetížená služebna 87. revíru bojuje se třemi zásadními problémy...
detektivky

To veliké zlé město

71 Kč
63 Kč
Zlámané kosti - 11%
(4x)
Mysleli si, že budou v bezpečí. Mýlili se. Zavražděná prostitutka a opuštěné dítě - dva nálezy během jedné zimní noci odstartují další zneklidňující vyšetřování detektiva inspektorky Kim Stoneové
detektivky

Zlámané kosti

323 Kč
287 Kč
Jména mrtvých dívek - 11%
I vražda vypráví příběh. A některé příběhy nikdy nekončí…
detektivky

Jména mrtvých dívek

332 Kč
295 Kč
Možné násilí - 49%
(2x)
Nový případ komisaře Avrahama Avrahama, na jehož začátku je kufr s atrapou výbušného systému, po jehož nálezu následují další zločiny.
detektivky

Možné násilí

238 Kč
121 Kč
Stockholm: Recept na vraždu
(1x)
Kniha je volným pokračováním úspěšného titulu Stockholm: Přísně tajné. Nablýskaný svět luxusních restaurací má dvě tváře. To, co je vidět, jsou pokrmy netušených chutí, usmívající se obsluha, dokonalý servis.
detektivky

Stockholm: Recept na vraždu

89 Kč
Podhoubí - 50%
Podloubí je kniha o zlu, které nenápadně vyrůstá ze zasunutých událostí, z tragédií, které svou zhoubnou silou ovlivňují už život dětí v mateřském lůně.
detektivky

Podhoubí

198 Kč
99 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 256 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>