Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
děti a mládež

Psí hvězda - 20%
Lajka je toulavé štěně, které v ulicích Moskvy bojuje o přežití. Jedné zimní noci je odvlečena ze svého úkrytu v průchodu, aby se stala hvězdným letcem – psem vycvičeným pro let do vesmíru. Lajka nemá důvěru k lidem, a tak se všemožně snaží utéct. Dokud však nepotká Ninu.
děti a mládež
Ukázky

Psí hvězda

209 Kč
167 Kč
Sovička Hugo - 20%

Česko-anglická pohádka o sovičce Hugo z čarovného lesa plná krásných ilustrací. V čarovném lese žije sovička Hugo. Hugo je malý, ale má velkou chuť létat. Létá sem a tam, se zavřenýma očima i pozadu, a ne vždy se vyhne nárazu.

děti a mládež
Ukázky

Sovička Hugo

189 Kč
151 Kč
Šťastné a krvavé Vánoce - 20%

Dívčí detektivní klub řeší pátý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie. Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot, v útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí.

děti a mládež
Ukázky

Šťastné a krvavé Vánoce

249 Kč
199 Kč
Arila: Stříbrné město - 20%
(2x)

První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary! Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je.

děti a mládež
Ukázky

Arila: Stříbrné město

249 Kč
199 Kč
Aurora plane - 20%

Bez boje se nevzdají... doufejme! Druhý díl série Aurora od autorů Illuminae. Začněme špatnými zprávami: prastaré zlo bylo probuzeno. Dobré zprávy? Jednotka 312 je připravena všechny spasit. Snad. Jen nejdřív musí vyřešit pár drobností.

děti a mládež
Ukázky

Aurora plane

279 Kč
223 Kč
Bambilion životů košišty Pusheen - 20%
(1x)
V této sbírce najdete Pusheen v jejích nejrozkošnějších podobách: od klasické šedé mourovaté, kterou znáte a milujete, až po její jednorožčí, dračí, mimozemská, dinosauří, či dokonce psí alter ega.
děti a mládež
Ukázky

Bambilion životů košišty Pusheen

189 Kč
151 Kč
Bethany a netvor - Pomsta je sladká - 20%

2. díl bláznivé série, ve které mají hlavní slovo černý humor a špetka mrazivého napětí. Potom, co se Bethany a Ebenezer zbavili netvora, mají před sebou jediný úkol: být DOBRÝMI lidmi a žít naprosto beznetvorsky. Rozhodnou se prodat předměty, které netvor za ty roky vyzvracel, a utržené peníze věnovat na dobročinný program.

děti a mládež
Ukázky

Bethany a netvor - Pomsta je sladká

179 Kč
143 Kč
Bohové a monstra - 20%

Láska, která bude planout navěky! Třetí a závěrečný díl populární fantasy romance. Lou strávila celý svůj život na útěku. Poté co jí Morgane zasadila drtivý úder, přišel čas získat zpátky to, co jí patří. Ale tohle už není Lou, kterou její přátelé znali. Čarodějnice, která získala chasseurovo srdce.

děti a mládež
Ukázky

Bohové a monstra

319 Kč
255 Kč
Bydlí u nás strašidlo - 20%

Tento podnájemník nikoho neděsí. Právě naopak. Je s ním kopa švandy! Bráchové Jakub, Tomáš a Adámek mají zvláštního kamaráda. Našli ho v lese, a i když je to strašidlo, ani trochu se ho nebojí. Ťulíka život o samotě netěšil, a tak rodiče svolili a nastěhoval se k nim.

děti a mládež
Ukázky

Bydlí u nás strašidlo

199 Kč
159 Kč
Čarodějka a Zlatý elixír - 20%
Vítejte v dobrodružném světě malostranských čarodějek, které si dokážou poradit i v těch nejsložitějších situacích.
děti a mládež
Ukázky

Čarodějka a Zlatý elixír

249 Kč
199 Kč
Čarodějnice - 20%
Dechberoucí příběh ze sedmnáctého století o ženské síle, čarodějnictví, zlobě, pomstě a poutech, která nás svazují...Potom, co byla Evey svědkem brutální vraždy své matky spáchané lovci čarodějnic, chce jediné – vystopovat vraha a pomstít se.
děti a mládež
Ukázky

Čarodějnice

199 Kč
159 Kč
Časodějná kniha - 20%

Bonusová kniha pro všechny fanoušky série Časodějové. Časodějná kniha je skutečný poklad pro všechny fanoušky série Časodějové. Přináší vzácná svědectví o klíčnících i velikých časodějích, ale také o Eflaře, jejích velkolepých zámcích a neobyčejných zvířatech.

děti a mládež
Ukázky

Časodějná kniha

209 Kč
167 Kč
Černobylské dívky - 20%

Katastrofa, která změní jejich životy. Přátelství, které vydrží navždy.  Na jaře roku 1986 se spolužačky Valentina a Oksana probudí a obloha nad jejich hlavami je vztekle rudá. Reaktor v jaderné elektrárně Černobyl explodoval. A než se stihnou vzpamatovat, ocitnou se ve vlaku do Leningradu, kde mají teď bydlet u Valentininy babičky.

děti a mládež
Ukázky

Černobylské dívky

249 Kč
199 Kč
Dědictví krve - 20%
(2x)

Princezna, co umí ovládat krev. Podrazák bez budoucnosti. Svět, který stojí za to zachránit. Princezna Ana strávila celý svůj život v paláci. Když ji obviní z vraždy jejího otce, musí uprchnout, aby našla pravého vraha a prokázala svoji nevinu. Sama to rozhodně nedokáže.

děti a mládež
Ukázky

Dědictví krve

299 Kč
239 Kč
Detektivové z půdy – Záhada ztracených psů - 20%

Druhý díl dobrodružné série pro dětské čtenáře od bestsellerového norského autora. Další dobrodružství šesťáka Kima a jeho kamarádů. Malí detektivové ve své klubovně na půdě činžáku už zase žhaví vysílačky.

děti a mládež
Ukázky

Detektivové z půdy – Záhada ztracených psů

179 Kč
143 Kč
Enola Holmesová - Případ levoruké dámy - 20%

Druhý díl napínavé série pro všechny mladé milovníky detektivek a viktoriánské Anglie Enola se stále skrývá před svým bratrem – slavným detektivem Sherlockem Holmesem. Když ale objeví tajnou skrýš plnou brilantních kreseb, vyrazí po stopě jejich autorky, mladé lady Cecily, která beze stopy zmizela ze své ložnice.

děti a mládež
Ukázky

Enola Holmesová - Případ levoruké dámy

199 Kč
159 Kč
Five Nights at Freddy 2: Znetvoření - 20%

Velmi očekávané pokračování bestselleru Five Nights at Freddy’s – Stříbrné oči Od děsivých událostí uplynul už rok a Charlie se snaží jít dál. I přes vzrušení z nové školy ji však stále pronásledují noční můry.

děti a mládež
Ukázky

Five Nights at Freddy 2: Znetvoření

269 Kč
215 Kč
Griša - Světlo a stíny - 20%
(3x)
Alina Starková nikdy v ničem nevynikala, ale teď osud celé země leží v jejích rukách... První díl světového bestselleru! Ravka, kdysi mocná a hrdá země, se otřásá v základech. Pás neprostupné temnoty obývaný krvežíznivými nestvůrami, ji rozdělil na dvě části. Její budoucnost leží v rukou nic netušící dívky…
děti a mládež
Ukázky

Griša - Světlo a stíny

249 Kč
199 Kč
Griša - Zkáza a naděje - 20%
(3x)
Hlavní město Ravky padlo a na trůn usedl Temnyj. Zesláblá Alina se skrývá hluboko pod zemí ve starobylém jeskynním labyrintu a nabírá síly k dalšímu boji. Jen s velkým přemáháním snáší nechtěnou péči fanatiků, kteří ji začali uctívat jako svatou.
děti a mládež
Ukázky

Griša - Zkáza a naděje

249 Kč
199 Kč
Hraju, abych žil 5 – Bitva - 20%
Území ruského klastru se otřásá pod nohama pochodujících vojsk. Rozhněvaní bohové zachmuřeně shlíží z nebes. Sítě tajných služeb se do sebe zaklínily jako smečky psů v zuřivé rvačce. Statisíce rozumných bytostí se vesele řežou navzájem.
děti a mládež
Ukázky

Hraju, abych žil 5 – Bitva

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 178 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>