Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
děti a mládež

Veronika a srdíčka pod lavicí - 20%
(1x)

Mezi srdíčky, kočkami a růžovou Veronika miluje kočky, srdíčka, růžovou a nejšťastnější je, když je mezi kamarádkami, a když se na ni Marek nenápadně usměje... Verča má štěstí i na rodinu, jenomže jejího supertátu si kolem prstu omotává Alice, což je něco mezi modelkou a přízrakem z hororu s nebezpečně zákeřným chováním.

děti a mládež
Ukázky

Veronika a srdíčka pod lavicí

179 Kč
143 Kč
Vražedná pomsta - 20%
(1x)

Hunger games slaví deset let! My slavíme také, speciálním vydáním s novými obálkami. Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných...

děti a mládež
Ukázky

Vražedná pomsta

279 Kč
223 Kč
Žeberův odkaz - 20%
Jedenáctiletý Edwin zmizel! Jeho kamarádům Anežce, Viky, Ptáčkovi a Klárce je jasné, že to nějak souvisí s profesorem Žeberou a zápisníkem, který by v nepovolaných rukou proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.
děti a mládež
Ukázky

Žeberův odkaz

199 Kč
159 Kč
A pak se to stalo! - 20%
(3x)

Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí.

děti a mládež
Ukázky

A pak se to stalo!

179 Kč
143 Kč
Alenčina dobrodružství v kraji divů a za zrcadlem - 20%
(1x)
Neustále ohromená, zvídavá a taky hodně zvědavá Alenka se dostane do zvláštního světa, ve kterém nedává skoro nic smysl. Pronásleduje například mluvícího králíka s hodinkami a setkává se s dalšími podivnými stvořeními, která se chovají naprosto nepochopitelně.
děti a mládež
Ukázky

Alenčina dobrodružství v kraji divů a za zrcadlem

249 Kč
199 Kč
Anna z ostrova - 20%
Ve třetím pokračování Anny ze Zeleného domu se Anně splní její velký sen: odejde studovat do města na univerzitu. V novém prostředí opět najde řadu spřízněných duší a nouzi nemá ani o nápadníky. Dokáže si však Anna správně vybrat? Zvítězí její vzletné ideály, nebo srdce a to, co doopravdy cítí?
děti a mládež
Ukázky

Anna z ostrova

209 Kč
167 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

děti a mládež
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
České dějiny očima Psa - 20%
(1x)
Máte rádi dějepis, zajímá vás, co se u nás v běhu času přihodilo? A chcete se o tom dozvědět trochu jinak? Pak sáhněte po knížce České dějiny očima Psa. Pes žil totiž s lidmi odjakživa, doprovázel rytíře i sedláky, procházel dějinami.
děti a mládež
Ukázky

České dějiny očima Psa

159 Kč
127 Kč
České pohádky pro malé děti - Tschechische Märchen für kleine Kinder - 20%
V knize najdete nejznámější české pohádky ve dvou jazykových verzích, v češtině a v němčině. Bohatě ilustrované příběhy jsou převyprávěny dnešním jazykem, ale pořád mají v sobě kouzlo a důvtip klasických pohádek, které nás doprovází od dětství.
děti a mládež
Ukázky

České pohádky pro malé děti - Tschechische Märchen für kleine Kinder

279 Kč
223 Kč
Dej mi své jméno - 20%
(2x)
Příběh nečekané a silné lásky mezi dospívajícím Eliem a o pár let starším Oliverem, odehrávající se ve vile na jednom útesu italské Riviéry. Ani jeden z nich není na následky vzájemné přitažlivosti připraven...
děti a mládež
Ukázky

Dej mi své jméno

189 Kč
151 Kč
Divotvůrce 5: Královnovrah - 20%
Po souboji na poušti Kellen nechtěně potřísní daromanskou vlajku svou krví. Strážcům zákona nyní nezbývá než ho za takový čin zatknout. Několik dní předtím, než je Kellen postaven před královnu, aby byl odsouzen k smrti, dostane od spoluvězně podivnou radu: když zabije královnu, vyslouží si za to shovívavost od těch, kdo jsou u moci.
děti a mládež
Ukázky

Divotvůrce 5: Královnovrah

249 Kč
199 Kč
Dobrodružství králíčka Petra - 20%

Světová klasika, která nestárne! Veselá dobrodružství králíčků Petra, Benjamina, Ocáska, Hoplinky, Pírka či lišáka pana Toda a jezevce Tomyho Broka pobaví všechny malé čtenáře. Příběhy Beatrix Potterové se proslavily po celém světě a ani po víc než sto letech od svého prvního vydání neztratily nic ze svého půvabu a popularity.

děti a mládež
Ukázky

Dobrodružství králíčka Petra

189 Kč
151 Kč
Gerda: Příběh moře a odvahy - 20%
(1x)

Gerda s bratrem Larsem vyplouvají hledat ztracenou píseň své maminky Od doby, co se Gerda znovu shledala se svým ztraceným bratrem Larsem, zpívají si společně uspávanku, kterou je jako malá velrybátka naučila maminka.

děti a mládež
Ukázky

Gerda: Příběh moře a odvahy

209 Kč
167 Kč
Gulliverovy cesty – pro děti - 20%
Jmenuji se Lemuel Gulliver. Říkají o mně, že jsem odvážný cestovatel... Zavedu tě do nevídaných krajů. Třeba do země Liliputu, kde žijí lidé malí jako prst, nebo do Brobdingnagu, který zase obývají obři, či do země Moudrých koní, kteří svými vlastnostmi v mnohém převyšují obyčejné lidi.
děti a mládež
Ukázky

Gulliverovy cesty – pro děti

179 Kč
143 Kč
Klub divných dětí - 20%
(1x)
Mila, Petr, Katka a Franta jsou divní. Nebo si to o nich aspoň ostatní myslí.
děti a mládež
Ukázky

Klub divných dětí

249 Kč
199 Kč
Kouzelná zahrada - 20%
Jednoho dne zmizí z oblohy hvězdy a voda přestane zpívat, Země je v ohrožení a potřebuje pomoc. Zdá se, že jedinou nadějí je malá elfka a její zářivé tajemství.
děti a mládež
Ukázky

Kouzelná zahrada

153 Kč
122 Kč
Kovy - iPohádka - 20%
(2x)
Děti i dospělí, odložte mobily a ponořte se do první české (možná i světové) internetové pohádky. Ideální bude, když si ji přečtete v papírové knížce, protože jsou tam krásné ilustrace, které celému příběhu dodávají tu nejpohádkovější atmosféru. Kovy umí nejen točit videa a tančit, ale také psát pohádky!
děti a mládež
Ukázky

Kovy - iPohádka

249 Kč
199 Kč
Krutý princ - 20%
(3x)

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly.

děti a mládež
Ukázky

Krutý princ

299 Kč
239 Kč
Ňouma z áčka - 20%

Je Toník opravdu takový ňouma, jak se zdá? Toník je neprůbojný, trochu nešikovný a bojácný, prostě kam ho člověk postaví, tam ho najde.

děti a mládež
Ukázky

Ňouma z áčka

179 Kč
143 Kč
Prašina - 20%
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
děti a mládež
Ukázky

Prašina

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 141 - 160 z 178 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>