Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
děti a mládež

Futurum - 20%

Láska a děs v postapokalyptické Praze. Vítězná kniha třetího ročníku soutěže Hvězda inkoustu.  Praha, rok 2120. Z Vltavy je vyschlé koryto, bývalým Hlavním nádražím se prohání vlak, který nezastavuje, a městem zní děsivé zvěsti. Temné postavy s rudýma očima prý sbírají mrtvé a mizí s nimi kdesi v podzemí.

děti a mládež
Ukázky

Futurum

209 Kč
167 Kč
Howlův putující zámek - 20%
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.
děti a mládež
Ukázky

Howlův putující zámek

199 Kč
159 Kč
Hraju, abych žil 4 – Inferno - 20%
(1x)
Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Na bránu Kremlu už klepou gnollští vyjednavači a do herních avatarů se stěhují duše polozapomenutých starodávných bohů.
děti a mládež
Ukázky

Hraju, abych žil 4 – Inferno

249 Kč
199 Kč
Hurvínek a kouzelné muzeum - 20%
Prastarému muzeu loutek, kde pan Spejbl pracuje jako hlídač, hrozí zbourání. Hurvínek se díky své neposlušnosti dostane do podzemí muzea a objeví svět, který byl doposud návštěvníkům zcela utajen. Velmi brzy bude muset prokázat svou chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby zachránil taťuldu, ale i kouzelné muzeum a celé město z nadvlády zločinného Pána loutek.
děti a mládež
Ukázky

Hurvínek a kouzelné muzeum

179 Kč
143 Kč
Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů - 20%
Zapomeňte na dinosaury! Na Zemi v minulosti byli ještě pozoruhodnější tvorové. Třeba želvy s extra dlouhými krky a opancéřované ryby velké jako autobus!
děti a mládež
Ukázky

Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů

209 Kč
167 Kč
Jirka a velký třesk - 20%
Právě se koná jeden z největších vědeckých experimentů všech dob a Jirka s Aničkou je mohou sledovat úplně zblízka! Aniččin táta Erik vede pokusy ve Velkém hadronovém urychlovači, které mají odhalit první okamžiky vesmíru – velký třesk.
děti a mládež
Ukázky

Jirka a velký třesk

249 Kč
199 Kč
Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána - 20%
(1x)
Toto je příběh ze Sedmimoří…… vlastně teda jako druhý příběh ze Sedmimoří.A jako takový má určitá pravidla: Všeho víc! Víc výbuchů, víc přestřelek, víc dostaveníček holek s klukama… ale to by asi nebyl ten příběh ze Sedmimoří, ne?
děti a mládež
Ukázky

Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána

249 Kč
199 Kč
Koralina - 20%
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...
děti a mládež
Ukázky

Koralina

149 Kč
119 Kč
Kouzelníci z pradávna - 20%
(1x)
Kdysi dávno pradávno byla magie skutečná a temné hvozdy byly plné kouzelných tvorů. Jenže pak přišli válečníci…
děti a mládež
Ukázky

Kouzelníci z pradávna

209 Kč
167 Kč
Květinové pohádky - 20%
V zemi pohádek mají barevné, voňavé květinky úžasnou moc. Umí vykouzlit radost, zkrášlit svět okolo i pomáhat. Princům a princeznám, vílám i malým skřítkům se zamotají do příběhů a provoní je svým osobitým kouzlem. Příběhy s dobrým koncem potěší děti i dospělé, a to nejen svým vyprávěním.
děti a mládež
Ukázky

Květinové pohádky

189 Kč
151 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
děti a mládež
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
děti a mládež
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Nástroje smrti 1: Město z kostí - 20%
(2x)
Patnáctiletá Clary Frayová se stane svědkyní vraždy, kterou spáchají tři teenageři se zvláštním tetováním na těle a podivnými zbraněmi v rukou. Mrtvé tělo pak jednoduše zmizí.
děti a mládež
Ukázky

Nástroje smrti 1: Město z kostí

249 Kč
199 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Vystrašený zajíček - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Sourozenci Anetka s Matějem a jejich kamarád Bořek objeví ve křoví u domu vystrašeného králíka. Hned je napadne, že jde o domácího mazlíčka, který někomu utekl.
děti a mládež
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Vystrašený zajíček

169 Kč
135 Kč
Psí průšviháři –  Uštěkaný  jezevčík - 20%
Charlie si vždycky přál svého vlastního pejska a Král je přesně ten pes, jakého si vysnil: hravý a věrný. Jeho velká oddanost však přináší i nemalé komplikace. Žárlí totiž na každého, kdo se k jeho páníčkovi přiblíží. Odhání Charlieho bratry, jiná zvířata i lidi.
děti a mládež
Ukázky

Psí průšviháři – Uštěkaný jezevčík

149 Kč
119 Kč
Rozetmění - 20%
(3x)
Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se prohánějí po ulicích Božího hrobu jako požár. A pod jeho povrchem je hluboko v prastarých kostech města pohřbeno tajemství, které Republiku změní navždy.
děti a mládež
Ukázky

Rozetmění

349 Kč
279 Kč
Sedmiříší v troskách 3: Síla bouře - 20%
Nechte se unášet propletenými příběhy pozoruhodných mladých bojovníků, kteří se postavili tyrance obdařené čarovnou mocí a riskují, že v nemilosrdném víru války přijdou o všechno...
děti a mládež
Ukázky

Sedmiříší v troskách 3: Síla bouře

249 Kč
199 Kč
Síla vzdoru - 20%
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

děti a mládež
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
223 Kč
Stromové pohádky - 20%
K oblíbené knize s voňavým názvem Bylinkové pohádky se do knihovniček dětských pokojíků uvelebují tentokráte pohádky stromové. Vstupte do světa, kde stromy ožívají, mají kouzelnou moc nebo pomáhají. Nechte na sebe dýchnout kouzlo příběhů, v nichž vystupují princové, královny, skřítkové i víly.
děti a mládež
Ukázky

Stromové pohádky

189 Kč
151 Kč
Tajemství - 20%
(1x)
Tessa a Hardin jeden bez druhého nedokážou existovat. A zároveň nejsou schopní žít spolu. Poté co Tessa potkala po celých devíti letech svého otce, všechno se v ní svíjí a ona přehodnocuje své dosavadní vztahy k blízkým.
děti a mládež
Ukázky

Tajemství

309 Kč
247 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 178 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>