Nejprodávanější e-knihy - únor 2022

Gott
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
Ukázky

Gott

289 Kč
Made in Korea
(1x)
Co je to Made in Korea? Někomu se vybaví kimčchi, K-pop, tradiční oděv hanbok, hospodářský zázrak na řece Han či severokorejská ideologie čučche.
Ukázky

Made in Korea

190 Kč
Malíř duší
Falconesův román je fascinující výpravou do Barcelony dvacátého století, do doby, kdy nejen v katalánské metropoli vládla secese a dala tam vzniknout tolika unikátním stavbám, které obdivujeme dodnes.
Ukázky

Malíř duší

398 Kč
Teorie podivnosti
(12x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
Ukázky

Teorie podivnosti

198 Kč
Maková válka
(2x)
Vyškolili ji pro válku. Ona ji hodlá ukončit.
Ukázky

Maková válka

409 Kč
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
(2x)
Pomalu a lahodně! Sbírka receptů od populární food blogerky. Pomalý hrnec se stal miláčkem českých domovu – šetří čas, peníze i energii a pokrmy, které v něm zpracujete, neztratí nic ze své nutriční hodnoty. Své o tom ví i blogerka Barbora Charvátová alias Máma v kuchyni, která vám přináší nálož lahodně pomalých receptu.
Ukázky

Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec

299 Kč
S večerem přichází tíseň
(4x)

Nekompromisní prozaický debut mladé básnířky Marieke Lucas Rijneveld se hned po vydání stal v Nizozemsku literární senzací a dlouho se držel v čele bestsellerových žebříčků.

Ukázky

S večerem přichází tíseň

238 Kč
Žárlivost a jiné povídky
(6x)

Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku.

Ukázky

Žárlivost a jiné povídky

269 Kč
Svobodná vůle
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
Démon přichází v mlze
(1x)
Poblíž hradu Landštejna jsou vysazeny dvě nové kolonizační osady. Jejich výstavba se však nečekaně komplikuje a osadníci jsou sužováni neznámým zlem.
Ukázky

Démon přichází v mlze

199 Kč
Přízrak v hrdle
(1x)
Prozaický debut irské básnířky splétá příběhy dvou žen, žijících ve stejné krajině v různých dobách. V 18. století najde šlechtična tělo svého zavražděného manžela, v zoufalství loká z dlaní jeho krev a složí neobyčejnou báseň.
Ukázky

Přízrak v hrdle

249 Kč
S láskou, Eloise
(2x)
Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku.
Ukázky

S láskou, Eloise

209 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
Hana
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
Ukázky

Hana

259 Kč
Miliardářova hra
Některé jizvy jsou vidět na první pohled… a některé jsou ukryty tak hluboko, že se zdá, že vůbec nejsou. A o to více mohou bolet! Takové jizvy ve svých srdcích ukrývali Layla i Logan.
Ukázky

Miliardářova hra

69 Kč
Pod stříbrem oliv
Byla to pěkně vypečená svatba! A když se Emma náhodou dozvěděla, proč si ji Christo vzal, rozhodla se nebýt už tou tichou zamilovanou naivkou… A odešla! A Christo má problém.
Ukázky

Pod stříbrem oliv

69 Kč
Vůně ženy
Gracie už není ta chudá mladá dívka, která zdálky pozoruje bohatou rodinu Wingateových. Díky šťastné výhře v loterii získala víc peněz, než si kdy dokázala představit. Všechno ale není jen růžové.
Ukázky

Vůně ženy

69 Kč
Za to mi zaplatíš
Je to jen další obyčejná středa, dokud v redakci nezazvoní telefon a ze sluchátka se neozve děsivá výhružka: „Vezmu na tebe ocelovou strunu.“ Novinářka Alice Hendersonová je přesvědčená, že to není osobní. Že se jedná o útok na celé noviny. Brzy však pochopí, že opak je pravdou.
Ukázky

Za to mi zaplatíš

279 Kč
Falešná hodnota
(3x)
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
Ukázky

Falešná hodnota

239 Kč
Řeznice z Malé Barmy
(3x)
Toto je první a zároveň jediná kniha pojednávající o Ellen Bjarneboové, známé jako „Řeznice z Malé Barmy“.
Ukázky

Řeznice z Malé Barmy

249 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>