Nejprodávanější tituly - únor 2022
hobby

České vymalovánky - 11%
Sešit plný obrázků z českého prostředí přináší relaxaci pro děti i dospělé. Každý z obrázků si můžete domalovat podle vaší fantazie a vytvořit tak vlastní originál, který můžete darovat při vhodné příležitosti.
hobby

České vymalovánky

89 Kč
79 Kč
Drony - fotografování z ptačí perspektivy - 11%
Neotřelá perspektiva ptačího pohledu má sílu diváka doslova uhranout, usadit ho do křesla a donutit jej sledovat záběry světa, který je shora mnohdy hezčí, půvabnější a mystičtější než z naší lidské perspektivy.
hobby

Drony - fotografování z ptačí perspektivy

269 Kč
239 Kč
Háčkovaná zvířátka - 11%
Ať už to bude zajíček-chrastítko pro nejmenší či sloní rodinka nebo dlouhý had, v této příručce si každý najde svou oblíbenou hračku! Háčkovaný mazlík udělá radost každému malému i většímu „chovateli“.
hobby

Háčkovaná zvířátka

179 Kč
159 Kč
Háčkujeme pro miminka - 11%
Hledáte inspiraci, co uháčkovat pro své nejmenší potomky? Pak je pro vás tato kniha to pravé! Měkoučké bačkůrky, heboučká čepička nebo svetřík, žirafa na mazlení před spaním či dětská deka – roztomilé, praktické a jednoduché.
hobby

Háčkujeme pro miminka

179 Kč
159 Kč
Numismatický sborník 28/2 - 11%
V úvodních studiích zjistíme, jaký vliv mají nalezené laténské a římské mince ze Zohora na výzkum osídlení západního Slovenska. Dozvíme se o dvou nálezech raně středověkých mincí a pražských grošů v Dolním Rakousku, anebo o depotu pražských grošů.
hobby

Numismatický sborník 28/2

244 Kč
217 Kč
Pracujeme se dřevem - 11%
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.
hobby

Pracujeme se dřevem

134 Kč
119 Kč
Střihněte dětem na šaty - 11%
Jste maminka s tvořivým srdcem a chcete jim dopřát originální a stylové oblečení, které jim dokonale padne, a navíc ráda šijete? Pak právě pro Vás je určena tato kniha. Je klíčem ke konstruování vlastních střihů na míru.
hobby

Střihněte dětem na šaty

341 Kč
303 Kč
Šachová zahájení - Otevřené hry - 11%
Kniha se věnuje Otevřeným hrám, tj. zahájením, vznikajícím po 1.e4 e5. Obsahuje celkem 225 podrobně komentovaných partií, seřazených podle jednotlivých zahájení.
hobby

Šachová zahájení - Otevřené hry

405 Kč
360 Kč
AZ Kvíz speciál sport a příroda
Speciální edice vědomostní hry AZ kvíz.
hobby

AZ Kvíz speciál sport a příroda

104 Kč
Colourtronic
Lahůdka pro všechny milovníky omalovánek. Každá ilustrace v této knize překypuje úchvatnými barvami - od zvířat v intenzivních odstínech až po zářivé památky. Vybarvujte obrázky podle čísel a jednoduchého barevného kódu.
hobby

Colourtronic

89 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 71 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>