Nejprodávanější knihy - únor 2022
přírodní vědy

Matematický čert - 11%
(1x)
Dvanáctiletý Robert nesnáší svého učitele matematiky, protože ten nechává své žáky řešit nudné úlohy a ještě ke všemu jim zakazuje používat kalkulačku. Ale potom Robert potká ve snu Číselného čerta, který jako zázrakem vzbudí jeho zájem o matematiku.
přírodní vědy

Matematický čert

359 Kč
319 Kč
O životě lemurů - 11%
To jsou oni, lemuři. Tyto poloopice patří k řádu primátů, a když to vezmeme víc zeširoka, jsou to savci. V podstatě jsou nám dost podobní. Dalo by se dokonce říct, že to jsou naši předkové, s tím rozdílem, že na naší Zemi žijí dosud!
přírodní vědy
Ukázky

O životě lemurů

242 Kč
215 Kč
Odpočinek v neklidu - 11%
Spánek považujeme za samozřejmost. Nic není vzdálenější skutečnosti. Současná civilizace funguje v módu 24/7. Tento režim však koliduje s naší biologickou potřebou spánku a odpočinku.
přírodní vědy
Ukázky

Odpočinek v neklidu

332 Kč
295 Kč
Olší, Nusperg, Růžodol - 11%
Publikace si klade za cíl shromáždit česká, moravská a slezská místní jména, jež odrážejí názvy stromů, keřů a polokeřů. Stromy a keře, zejména ty samostatně rostoucí, přitahují pozornost, a tak odnepaměti sloužily k určení polohy, směru ...
přírodní vědy

Olší, Nusperg, Růžodol

368 Kč
327 Kč
Prolomený kód života - 11%
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
přírodní vědy

Prolomený kód života

449 Kč
399 Kč
Půda a život civilizací - 11%
(1x)
Jsme si téměř jisti, že budoucí krajina bude vyžadovat návrat ke starým technikám péče o půdu a les, ale zároveň se neobejdeme bez nejnovějších technologií a experimentů se způsoby zavlažování, novými plodinami a lesními dřevinami.
přírodní vědy

Půda a život civilizací

539 Kč
479 Kč
Včelařit jako včela - 11%
Po mimořádně úspěšném prvním dílu Myslet jako včela přichází autor s další přelomovou knihou, v níž se zabývá včelstvy jako biologickými celky.
přírodní vědy

Včelařit jako včela

359 Kč
319 Kč
Zahrada zdraví - 11%
Katalog k výstavě "Zahrada zdraví. Botanické knihy šesti století ve sbírkách Vědecké knihovny v Olomouci" s bohatou přílohou, s barevnými a černobílými reprodukcemi knižních ilustrací.
přírodní vědy

Zahrada zdraví

225 Kč
200 Kč
Znát a učit elementární matematiku - 11%
Od začátku 20. století probíhají v mnoha zemích debaty o tom, co a jak učit v elementární matematice. Běžně se má za to, že elementární matematika je jednoduchá, všem srozumitelná a učit ji je snadné.
přírodní vědy
Ukázky

Znát a učit elementární matematiku

329 Kč
292 Kč
Život na naší planetě - 11%
(3x)
Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC.
přírodní vědy

Život na naší planetě

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 215 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 22 > >>