Nejprodávanější knihy - únor 2022
pro začínající čtenáře

Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
pro začínající čtenáře

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Šmalcova abeceda - 11%
(3x)
Krásy světa v abecedním pořádku na důmyslných vyobrazeních a (nikoliv na posledním místě) hádanka na každém listě! Děti se formou zábavné a nikdy nekončící hry naučí nová slova i nové situace. Pro děti od čtyř let.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Šmalcova abeceda

269 Kč
239 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

pro začínající čtenáře
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Kouzelná třída, příběh pokračuje - 11%
Možná to zatím netušíte, ale školy jsou plné dobrých víl... A nejen školky pohádkové, ale i ty opravdické.
pro začínající čtenáře

Kouzelná třída, příběh pokračuje

215 Kč
191 Kč
Psi nebaletí
Okouzlující a humorný příběh malého psa Biffa, který ze všeho nejvíc na světě miluje hudbu, měsíční světlo a drobné krůčky po špičkách. Je pevně přesvědčený o tom, že není pes a má jeden velký sen – chce se stát balerínou a být na všech plakátech.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Psi nebaletí

71 Kč
Malované příběhy - 11%

Kdo z dětí, které začínají číst, by neměl rád malované čtení! Je to velká zábava místo obrázků doplňovat do vět správná slova. O to víc, když jsou obrázky krásné. Andrea Popprová takové zábavné a krásné obrázkové příběhy napsala a namalovala.

pro začínající čtenáře
Ukázky

Malované příběhy

179 Kč
159 Kč
Příběhy o koních  a ponících - 11%
Devět krátkých příběhů pro začínající čtenáře spojuje jednotné téma – láska hlavních hrdinů k jejich čtyřnohým přátelům.
pro začínající čtenáře

Příběhy o koních a ponících

161 Kč
143 Kč
Cestování po světě - 14%
Cestovat se dá různě, ale objet během letních prázdnin zeměkouli, navíc v kouzelné létající bedně, to jde jenom díky fantazii dvou malých kluků - Vašíka a Tedíka, kteří v krátkých a jednoduchých příbězích zavedou malé čtenáře téměř na všechny kontinenty.
pro začínající čtenáře

Cestování po světě

204 Kč
175 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5