Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
pro začínající čtenáře

České dějiny očima Psa - 20%
(1x)
Máte rádi dějepis, zajímá vás, co se u nás v běhu času přihodilo? A chcete se o tom dozvědět trochu jinak? Pak sáhněte po knížce České dějiny očima Psa. Pes žil totiž s lidmi odjakživa, doprovázel rytíře i sedláky, procházel dějinami.
pro začínající čtenáře
Ukázky

České dějiny očima Psa

159 Kč
127 Kč
Rošťák Oliver - 20%
Šestiletý Oliver je kluk jako buk. Přesto se mu stává, že ho lidé oslovují jako holčičku. Jak je to možné? Všechno mají na svědomí krásné blonďaté kučery spadající mu až na ramena. Jednoho dne, když zůstane sám, toho má Oliver dost. Vezme nůžky – a šmik šmik!
pro začínající čtenáře
Ukázky

Rošťák Oliver

179 Kč
143 Kč
Zlobilky - 20%

Také rádi zlobíte rodiče? Přečtěte si o tom, jak se zlobit nevyplácí!  Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala.

pro začínající čtenáře
Ukázky

Zlobilky

149 Kč
119 Kč
Hasičské pohádky - 20%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Hasičské pohádky

246 Kč
197 Kč
Zlaté kouzlo - 20%
(1x)
Chcete, aby vaše dítě rádo četlo? Pomozte mu svět příběhů objevit společnou četbou a povídáním o knížkách edice "Učíme se číst", na jejíž přípravě se podíleli pedagogičtí odborníci.
pro začínající čtenáře

Zlaté kouzlo

149 Kč
119 Kč