Nejprodávanější tituly - únor 2022
ženy

Život podle Lucie
Držitelka ocenění Blogerka roku vzpomíná na své dětství, aby popsala paradoxy své dospělosti.
ženy

Život podle Lucie

242 Kč
Poledne u Tiffanyho
Životní příběh designérky Clary Wolcottové. Do manhattanské kanceláře slavného Louise Tiffanyho vstoupila v létě 1888 kurážná mladá umělkyně Clara Wolcottová, aby jej požádala o místo designérky v jeho firmě.
ženy
Ukázky

Poledne u Tiffanyho

339 Kč
Deník
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
ženy
Ukázky

Deník

199 Kč
Poselství Luny
10. prosince 1997 vyšplhala třiadvacetiletá Julia "Butterfly" Hill do koruny 55 metrů vysokého stromu v lese Redwood v Kalifornii. Chtěla zabránit zničení stromu i lesa, ve kterém žil celé tisíciletí.
ženy

Poselství Luny

260 Kč
Když skočíš, já taky
Rozšířená verze blogu oblíbené zpěvačky.
ženy

Když skočíš, já taky

314 Kč
Lilyin slib
Románové zpracování příběhu, který v roce pandemie zaplnil titulky britských novin. Když Lily deportovali do Osvětimi, slíbila si, že jednou bude šířit pravdu o koncentračních táborech.
ženy

Lilyin slib

314 Kč
Paní Curieová
(5x)
Životopis, jehož autorkou je dcera Skłodowské Eve, není jen popisem její vědecké dráhy, ale také pohledem zevnitř, plastickým vylíčením celé osobnosti této výjimečné ženy, jejích nadějí i zklamání, radostí i bolesti.
ženy

Paní Curieová

358 Kč
Sestry
(3x)
Autorizované rozhovory se čtyřmi generacemi řeholních sester sledují každodenní život těchto žen v dobách komunistického Československa i v současnosti a přinášejí autentický vhled do jejich tichých, avšak výjimečných osudů.
ženy
Ukázky

Sestry

322 Kč
Z deníku odstřelovačky
Roza Šaninová, jejíž vzpomínky se nyní dostávají do rukou českému čtenáři, patřila k nejznámějším sovětským odstřelovačkám za druhé světové války.
ženy

Z deníku odstřelovačky

251 Kč
Z deprese ke štěstí
(1x)
Nichu po splnění snu čeká spousta nepříjemných zkušeností. Z optimistické holky, které vždycky všechno vycházelo, se ve 25 letech stává máma v depresích. V otevřeném příběhu sdílí nejen svou honbu za úspěchem a následný proces vyhoření, ale také pozdější podlehnutí černým myšlenkám a depresi.
ženy
Ukázky

Z deprese ke štěstí

209 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 69 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>