Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
romány

Tajemství na kůži - 20%
(1x)
Když sedmnáctiletá Lakšmí utekla od násilnického manžela, netušila, že se od zdobení těl prostitutek dostane až k tetování královen. O třináct let později je z ní nejvyhledávanější tatérka henou v Džajpuru, kde se proslavila svými originálním designy a také znalostí bylinek.
romány
Ukázky

Tajemství na kůži

249 Kč
199 Kč
Tchyně - 20%
(2x)
Lucy svou tchyni poznala před pěti lety. Ačkoli se k ní Diana tehdy chovala přátelsky a zdvořile, Lucy okamžitě poznala, že nesplňuje její představy. I přesto se jí snažila vždycky zavděčit. Teď se našlo Dianino tělo a vedle něj dopis na rozloučenou.
romány
Ukázky

Tchyně

209 Kč
167 Kč
Ve vteřině - 20%
(1x)
Během zlomku vteřiny šestnáctiletá Finn Millerová zemře. Ale její příběh teprve začíná...Po tragické autonehodě se Finn ocitne mezi nebem a zemí. Bezmocně sleduje, jak se její nejbližší zoufale snaží přežít.
romány
Ukázky

Ve vteřině

239 Kč
191 Kč
Za pět let - 20%
(3x)
Dannie je špičková manhattanská právnička. Je ambiciózní, zvyklá uvažovat pragmaticky a žije spokojený a klidný život se svým přítelem Davidem, který ji právě požádal o ruku.
romány
Ukázky

Za pět let

229 Kč
183 Kč
Noční cirkus - 20%
(3x)
Navštivte spolu s námi tajemný cirkus, jenž přijíždí bez ohlášení, aby na svá noční představení roztáhl černobílá šapitó a poskytl svým návštěvníkům opravdu nezapomenutelné zážitky.
romány
Ukázky

Noční cirkus

298 Kč
238 Kč
Rytmus, já & Malychin - 20%
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romány
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
183 Kč
Cukrárna v Paříži - 20%
(5x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány
Ukázky

Cukrárna v Paříži

339 Kč
271 Kč
Jane Eyrová - 20%
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
romány
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
223 Kč
Osada na pahorku - 20%
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
239 Kč
Anežka - 20%
(4x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 105 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>