Nejprodávanější knihy - únor 2022
křesťanství

Exotova abeceda - 11%
(1x)
Krátká zamyšlení známého salesiánského autora Ládi Heryána vycházejí z nejrůznějších podnětů, často zcela banálních. Dotýkají se přitom vždy důležitých témat víry a spirituality v současném světě.
křesťanství

Exotova abeceda

179 Kč
159 Kč
Hádala se duše s tělem - 11%
Biblické výklady, přednášky i osobní zkušenosti na téma spirituality v evangelické tradici.
křesťanství

Hádala se duše s tělem

131 Kč
116 Kč
Ježíši, postarej se ty - 11%
Otec Dolindo byl vyhledávaný kazatel a nesmírně plodný duchovní spisovatel. Napsal mimo jiné u nás dobře známou Novénu odevzdanosti. Dolindo Ruotolo zemřel v roce 1970, jen dva roky po stigmatizovaném P. Piovi.
křesťanství

Ježíši, postarej se ty

296 Kč
263 Kč
Jmenuji se Marie - 11%
"Jmenuji se Marie" je knihou, která vás vtáhne do děje a nepustí, dokud ji nedočtete. Mohl se příběh biblické Marie odehrát znovu? Mohla se opět narodit ta, o níž se píše v nejznámější knize světa?
křesťanství

Jmenuji se Marie

88 Kč
78 Kč
Milý Herode - 11%
Pavel Obluk se pokouší proniknout k tajemství Vánoc skrze dialog s postavami evangelia. A je to pokus pozoruhodně živý a aktuální. Ježíš pro něj není růžolící cvalík, který z matčina klína vítá s úsměvem příchozí gratulanty.
křesťanství

Milý Herode

170 Kč
151 Kč
Odpoledne křesťanství
(1x)
Kniha Odpoledne křesťanství pojednává o proměnách víry v lidských životech i v dějinách a využívá k tomu metodu kairologie – teologicko-sociologické interpretace změn v oblasti náboženství, kultury a společnosti.
křesťanství

Odpoledne křesťanství

179 Kč
Otevřená mysl otevřené srdce - 11%
(2x)
Kontemplativní modlitba je proces vnitřní transformace, proměny započaté Bohem a vedoucí, pokud souhlasíme, k božskému sjednocení. V tomto procesu se mění způsob vnímání reality.
křesťanství

Otevřená mysl otevřené srdce

313 Kč
278 Kč
Po pražcích slepých kolejišť - 11%
MAX KAŠPARŮ je autorem, který pokaždé zanechá v čtenáři hlubokou stopu. Inspiruje a povzbuzuje v hledání Dobra v lidech kolem nás. Vydejme se s ním na dobrodružnou cestu po pražcích starých kolejnic - po pražcích Ducha, duše, medických a vztahů.
křesťanství

Po pražcích slepých kolejišť

108 Kč
96 Kč
Anděl strážný jde do školy - 11%

Když andílek Trdliel pospíchá do školy pro anděly strážné, spadne z obláčku a přistane na stromě, přímo před oknem malého Aleše, chlapce, jehož má na starosti. Tehdy začíná jejich veselé dobrodružství… Laskavý a humorný příběh pro děti od 4 let.

křesťanství

Anděl strážný jde do školy

134 Kč
119 Kč
Bůh má sex rád - 11%
Stanovisko církve k otázkám spojeným se sexem bylo v dějinách vždy jednoznačné: veškeré sexuální aktivity mimo manželství jsou hříšné. A tak své boje v této oblasti skrýváme.
křesťanství

Bůh má sex rád

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 101 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>