Nejprodávanější tituly - únor 2022
humor

Půjčiti stříbro, loupiti zlato - 62%
(2x)
Energická důchodkyně Märtha, známá už z knihy Brambory na vloupačku, je s přáteli v Las Vegas. S kolečkovými křesly a falešnými zuby vyloupí casino, aby v pravém duchu Robina Hooda obstarali peníze pro chudé.
humor
Ukázky

Půjčiti stříbro, loupiti zlato

238 Kč
90 Kč
Červený trpaslík 3. - Poslední člověk - 20%
(2x)
Další kniha věnovaná osudům posádky vesmírné těžařské lodi Červený trpaslík. David Lister tentokrát třímá v rukou osud celého lidstva.
humor
Ukázky

Červený trpaslík 3. - Poslední člověk

98 Kč
78 Kč
Červený trpaslík 4. - Pozpátku - 20%
(3x)
Kniha uzavírající základní tetralogii korespondující s kultovním seriálem televize BBC. Dave Lister konečně našel cestu zpátky na planetu Zemi, avšak čas zde neběží tak docela správným směrem.
humor
Ukázky

Červený trpaslík 4. - Pozpátku

98 Kč
78 Kč
Garou aneb Ovce znovu vyšetřují - 6%
(1x)
Kniha navazuje na úspěšnou ovčí detektivku Glenkill. Ovce s neobvyklou zálibou ve vyšetřování kriminálních zločinů se vracejí. A jsou ještě roztomilejší a zábavnější než dřív.
humor

Garou aneb Ovce znovu vyšetřují

253 Kč
238 Kč
Občanský průkaz - 20%
(2x)
Autor vzpomíná na léta, kdy se i cesta s odpadky do popelnice, bez občanského průkazu mohla stát osudovou. Volně inspirován Stendhalem dělí policisty, kteří nám znepříjemňovali život, na švestkově modré, zelené, neviditelné a ty ostatní.
humor
Ukázky

Občanský průkaz

129 Kč
103 Kč
Líný rodič - 11%
(2x)
Zaručený návod, jak být pohodovým rodičem. Jak na to se dozvíte v humorné a láskyplné knize Toma Hodgkinsona, líného rodiče tří dětí, která se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
humor

Líný rodič

241 Kč
214 Kč
Aluminiový klíček Felixe Holzmanna
Z Holzmannových dopisů, písemných odpovědí na otázky, fotografií, svých vlastních poznámek i vzpomínek pamětníků a jeho obdivovatelů sestavil Ondřej Suchý originální koláž, která komika představuje z větší části tak, jak dosud nebyl veřejnosti znám.
humor

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna

89 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Monty Python - Vlastními slovy - 11%
(2x)
Členové Monty Python´s Flying Circus svými slovy o tom, jak třicetileté trvání tohoto originálního seskupení vnímají, shrnují, hodnotí a komentují.
humor

Monty Python - Vlastními slovy

223 Kč
198 Kč
Modlitba žáby    2.díl - 11%
(1x)
Kniha meditací v povídkách.
humor

Modlitba žáby 2.díl

143 Kč
127 Kč
Bambilion životů košišty Pusheen - 11%
(1x)
V této sbírce najdete Pusheen v jejích nejrozkošnějších podobách: od klasické šedé mourovaté, kterou znáte a milujete, až po její jednorožčí, dračí, mimozemská, dinosauří, či dokonce psí alter ega.
humor
Ukázky

Bambilion životů košišty Pusheen

242 Kč
215 Kč
Aristokratka ve varu - 11%
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!
humor

Aristokratka ve varu

269 Kč
239 Kč
Kdo se postará o Annu - 11%
(4x)
Reinkarnace je potvora – život vám nedá pokoj ani po smrti Mladá malířka Olívie spáchala sebevraždu, ale takhle si svůj posmrtný život nemalovala!
humor
Ukázky

Kdo se postará o Annu

296 Kč
263 Kč
Pučálkovic Amina - 11%
Cirkus odjel a pod chumáčem slámy tu leží mžourající štěňátko! Může mu být sotva pár týdnů, ale je to cvalík – že by bernardýn? Tak začíná milý, kouzelný příběh – bláznivá povídka, která baví děti a dospělé vrací do dětství.
humor

Pučálkovic Amina

296 Kč
263 Kč
Saturnin - 11%
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
humor

Saturnin

405 Kč
360 Kč
Sísa Kyselá - 11%
Dobrodružství Sísy Kyselé pobaví všechny začínající čtenáře. Knížka vychází v oblíbené edici Druhého čtení!
humor
Ukázky

Sísa Kyselá

224 Kč
199 Kč
Stálo to za ... - 11%
Každá doba je nějaká, ale sranda musí být. No, veselé to vždycky nebylo v těch dávných létech šedesátých, ale to neznamená, že nebyla žádná sranda. Byla, a né že ne. Byli jsme mladí, milovali jsme holky, život, taneční čaje a divadlo!
humor
Ukázky

Stálo to za ...

233 Kč
207 Kč
Ať žije babička! - 11%
(2x)
Kniha je oslavou všech skvělých babiček!
humor
Ukázky

Ať žije babička!

359 Kč
319 Kč
Deník báječného kamaráda
(1x)
Gregova nejlepšího kamaráda Rowleyho už dobře znáte. Připravte se na úplně nový pohled na Deníky malého poseroutky od Jeffa Kinneyho!
humor

Deník báječného kamaráda

199 Kč
Fotbalová frazeologie čili #fofr
Fotbalové hlášky a průpovídky – známe je všichni.
humor

Fotbalová frazeologie čili #fofr

80 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 227 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>