Rob Grant - Červený ...

Červený trpaslík 4. - Pozpátku

Nakladatel: Argo 2005
Rozebráno
214 Kč
pohlídat

Anotace

Kniha uzavírající základní tetralogii korespondující s kultovním seriálem televize BBC. Dave Lister konečně našel cestu zpátky na planetu Zemi. Což je pochopitelně skvělé. Méně skvěle už vypadá, že čas zde neběží tak docela správným směrem. A pokud se Listerovi nepodaří planetu včas opustit, bude si muset znovu projít pubertou. Pozpátku.
Naštěstí...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(8x)

Vaše hodnocení
Vsechny dily jsou uplne bezvadne, ale tenhle je opravdu nejlepsi (pise fakt lip nez Naylor)!! Urcite ctete vsechny dily!!!!! Fakt super!!!!! Bezva!!!!! Skvele!!!!!!! Spicovni!!!!!!! Uzasne!!!!!!!! Naprosto nepopsatelne!!!!!!
Toto doporucuju....vubec neni pravda jak tu nekdo psal ze tam nejsou vtipy...no..je jich torchu min to je pravda....ale kdyz to poradne vnimate..tak se lochnite furt...a nahodou..je to nepinavi jak neco..i kdyz to znate nektere pasaze z filmu...opravdi pri cteni nekterych casti me tuhla krev v zilach...CHECK IT!!!
Již dlouho jsem tento titul očekával a sledoval, jak si vede na Argu v pořadníku. Když se jednoho nehezkého dne propadl RD4-Backwards z první desítky až ke konci stovky, přepadl mě smutek, trýzeň a beznaděj. S pocitem, že slíbené vydání v roce 2004 se asi nestihne, jsem dostal strach, že si z nás jen někdo dělá srandu. Ale naštěstí už je to tady...
Více

Bomba Grant píše líp než Naylor P.S neví někdo kde koupit HALÓ, HALÓ! - Kompletní válečné deníky Reného Artoise

Tak jsme se konečně dočkali. Já už myslel, že to ani nevyjde. Nu což, chybovat může i kondomová hlava:)Souhlasil bych s prvním 'vzkazovatelem', min 10xseriální a do 10 všechny 3 knížky. čus Bezerker als Honza:)

PS Trpaslicon bude tenhle víkend, tak nezapoměňte přijít. Bude i rozmačkaná kobliha (to jednoho naštve:)))))))))

Ještě jsem ji neviděl, nikdo ji neviděl, ale myslím že je to DALŠÍ DÍL ČEHOKOLIV KOLEM ČERVENÝHO TRPASLÍKA. Všechny díly jsem viděl minimálně 10x, mám první 3 díly knížek, mám trika, čepici a objednal jsem si model lodi RED DWARF..., Už aby to vyšlo, uvidíme se na Trpasliconu 2005
Film je stokrat lepsi...je to proste provar
Po vydařené trojici červených trpaslíků se mi tenhle zdá dost nevydařený. Vtipy nic moc, film byl stokrát lepší. Grant a Naylor by měli psát společně a ne každý zvlášť, protože jinak to líp neumí ani jeden. Vyčpělé a ten překlad...no ten překlad je strašný.
Zobrazit další (5)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Humor

(...) Děj začne ve chvíli, kdy se Rimmer, Kryton a Kocour vracejí do zrcadlového vesmíru, v němž čas i vše ostatní běží pozpátku, vyzvednout Davida Listera. (...) Smířit se s mluvením pozpátku a prožít si znovu pubertu, to ještě jde, ale chodit zde na záchod nebo se oddávat sexu, to už je na pováženou... Originální, leckdy obscénní a zejména humorné příhody i tentokrát zaútočí na bránice čtenářů.

Grant, Rob - Červený trpaslík 4. - Pozpátku

(...) Po Grantově Kolonii mi Pozpátku přišlo jako slabý odvárek, co se potrhlých vtipů týče, ale na druhou stranu nejde rozhodně o příběh vytvořený umělým poslepováním gagů. Doporučovat čtenářské publikum pro tuto knihu je zřejmě úplně zbytečné. Kdo neví, oč jde, měl by si celou tetralogii přečíst od začátku a fanouškové pravděpodobně nebudou s pořizováním váhat.
Hodnocení: 75%

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Červený trpaslík 4. - Pozpátku
Autor:
Grant, Rob
Nakladatel:
Argo
EAN:
9788072036479
ISBN:
80-7203-647-5
Doporučená prodejní cena:
238 Kč
Originál:
Backwards
Překlad:
Šenkyřík, Ladislav
Popis:
1× kniha, brožovaná, 258 stran, česky
Rozměry:
11,5 × 18 cm
Rok vydání:
2005 (1. vydání)