Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
zdraví a životní styl

Játra a jejich léčba - 20%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Játra a jejich léčba

509 Kč
407 Kč
Každá bolest má svou příčinu - 20%
(1x)

Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému. Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím?

zdraví a životní styl
Ukázky

Každá bolest má svou příčinu

279 Kč
223 Kč
Labyrint pohybu - 20%
(4x)
Knižní rozhovor s renomovaným fyzioterapeutem prof. Kolářem.„Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny,“tvrdí profesor Pavel Kolář, renomovaný fyzioterapeut, který už třicet let působí na poli rehabilitační medicíny, potažmo i té sportovní.
zdraví a životní styl
Ukázky

Labyrint pohybu

249 Kč
199 Kč
Power jóga - 20%
Komplexní příručka pro každého, kdo potřebuje zefektivnit své sportovní výkony, zvýšit svou pružnost, ohebnost, kloubní rozsah, dosáhnout lepší techniky v silovém tréninku, zlepšení rozhodovacích reakcí a soustředění či kultivovat svou duševní vytrvalost, tedy výdrž v náročných pozicích pomocí mindfulness (bdělé pozornosti) a dechových technik.
zdraví a životní styl
Ukázky

Power jóga

349 Kč
279 Kč
Prevence traumatu u dětí - 20%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Prevence traumatu u dětí

210 Kč
168 Kč
Tělové svíce - 20%
Knihu ocení jak ti, kdo se chystají tělové nebo ušní svíce použít poprvé, tak i ti, kdo se s nimi už setkali a rádi by si rozšířili znalosti o jejich působení a použití.
zdraví a životní styl
Ukázky

Tělové svíce

229 Kč
183 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

zdraví a životní styl
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Zdravá a chutná strava při onemocnění dnou, 6. aktualizované vydání - 20%
Chcete i při přísné dietě nacházet potěšení z jídla? Pokud máte vy nebo někdo z vašich blízkých zvýšenou hladinu kyseliny močové v krvi nebo dokonce dnu a musíte se značně omezovat v jídle, díky naší knize naleznete opět radost ze života.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá a chutná strava při onemocnění dnou, 6. aktualizované vydání

159 Kč
127 Kč
Zdravé svačiny do školy i do práce - 20%
Přiznejme si, že dnešní uspěchaná doba přeje potravinám, které slibují dlouhou trvanlivost, jsou levné a mají výraznou chuť. Toho všeho lze ale dosáhnout jen s pomocí chemických přísad, které však našemu zdraví neprospívají. Pokud chcete jít jinou cestou a dát sobě a svým dětem skvělé a přitom zdravé pokrmy, vyzkoušejte tuto kuchařku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravé svačiny do školy i do práce

129 Kč
103 Kč
Hormony v harmonii - 20%
Laskavý průvodce hormonální terapií, v němž se autorky snaží překlenout bariéry mezi klasickou a alternativní medicínou. Zpracovaly témata od PMS přes fertilitu až po menopauzu a doplnily řadou diagnostických testů, rad i receptů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Hormony v harmonii

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 74 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>