Perlmutterova metoda zaměřená především na snížení rizika mozkových onemocnění si umí poradit zároveň s nadváhou, cukrovkou, depresí, nespavostí, alergií, vysokým krevním tlakem, ADHD a s mnoha dalšími potížemi.
Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem.
Kniha našich předních odborníků vychází pro velký zájem v novém, již čtvrtém vydání, které autoři aktualizovali s ohledem na nejnovější poznatky a zkušenosti z praxe.
Trauma a paměť je neocenitelnou publikací pro terapeuty, kteří se chtějí zdokonalit ve své praxi, pro laiky, kteří chtějí lépe porozumět tomu, jak mysl a mozek uchovávají a rozřešují traumata.
Když děťátko přijde na svět, ještě není „hotové“. Potřebuje mateřské mléko nebo umělé kojenecké mléko, aby dobře rostlo. Ale už od začátku pátého měsíce mu samotné mléko přestává stačit. A v tu chvíli nastává čas na první kaše.
S Fit Recepty nestrávíte v kuchyni třetinu života – zjistíte, jak jednoduše si můžete navařit a napéct rychlá, jednoduchá a chutná jídla s nižším obsahem cukrů, s vyšším obsahem bílkovin a vitamínů a být fit (bez diet)!
Tato knížka je určena začínajícím až středně pokročilým milovníkům čaje, kterým nabízí výběr dobrých typových čajů převážně z českého trhu. Popisuje doporučené způsoby jejich přípravy.
Proč nejsme nikdy spokojení? Proč trpíme stresem a napětím? Proč sníme o tom, že budeme krásnější,
mladší či chytřejší? Proč se chceme bavit, být bohatí a bez velkých oklik nalézt svou vlastní cestu? Co
je to štěstí?
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma jsou pokračováním první knihy, která Vám ukázala, že zhubnout lze i chutným jídlem, bez držení diet a počítání kalorií.
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol. Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…).
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
V knize Jsme zrozeni k chůzi se mnohem více věnuje ozdravnému a regeneračnímu působení chůze - s důrazem na léčbu poruchy spinální dynamiky chodidla, zaviněné absencí přirozené pohybové aktivity a nošením špatné obuvi.