Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
beletrie

Žárlivost a jiné povídky - 20%
(6x)

Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku.

beletrie
Ukázky

Žárlivost a jiné povídky

269 Kč
215 Kč
Démon přichází v mlze
(1x)
Poblíž hradu Landštejna jsou vysazeny dvě nové kolonizační osady. Jejich výstavba se však nečekaně komplikuje a osadníci jsou sužováni neznámým zlem.
beletrie
Ukázky

Démon přichází v mlze

199 Kč
Přízrak v hrdle - 20%
(1x)
Prozaický debut irské básnířky splétá příběhy dvou žen, žijících ve stejné krajině v různých dobách. V 18. století najde šlechtična tělo svého zavražděného manžela, v zoufalství loká z dlaní jeho krev a složí neobyčejnou báseň.
beletrie
Ukázky

Přízrak v hrdle

249 Kč
199 Kč
S láskou, Eloise - 20%
(2x)
Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku.
beletrie
Ukázky

S láskou, Eloise

209 Kč
167 Kč
Slyšet jeleny zpívat - 20%
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
beletrie
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
198 Kč
Hana - 20%
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
beletrie
Ukázky

Hana

259 Kč
207 Kč
Miliardářova hra - 20%
Některé jizvy jsou vidět na první pohled… a některé jsou ukryty tak hluboko, že se zdá, že vůbec nejsou. A o to více mohou bolet! Takové jizvy ve svých srdcích ukrývali Layla i Logan.
beletrie
Ukázky

Miliardářova hra

69 Kč
55 Kč
Pod stříbrem oliv - 20%
Byla to pěkně vypečená svatba! A když se Emma náhodou dozvěděla, proč si ji Christo vzal, rozhodla se nebýt už tou tichou zamilovanou naivkou… A odešla! A Christo má problém.
beletrie
Ukázky

Pod stříbrem oliv

69 Kč
55 Kč
Vůně ženy - 20%
Gracie už není ta chudá mladá dívka, která zdálky pozoruje bohatou rodinu Wingateových. Díky šťastné výhře v loterii získala víc peněz, než si kdy dokázala představit. Všechno ale není jen růžové.
beletrie
Ukázky

Vůně ženy

69 Kč
55 Kč
Za to mi zaplatíš - 20%
Je to jen další obyčejná středa, dokud v redakci nezazvoní telefon a ze sluchátka se neozve děsivá výhružka: „Vezmu na tebe ocelovou strunu.“ Novinářka Alice Hendersonová je přesvědčená, že to není osobní. Že se jedná o útok na celé noviny. Brzy však pochopí, že opak je pravdou.
beletrie
Ukázky

Za to mi zaplatíš

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>