Nejprodávanější knihy - únor 2022
medicína

Fasciální osteopatie - 11%
(1x)
Tato kniha nabízí přehlednou systematizaci fascií, možností jejich diagnostiky a terapie. Najdete v ní všechny informace o fasciích z osteopatického hlediska.
medicína

Fasciální osteopatie

405 Kč
360 Kč
Vzdělávání zaměřené na studenta - 11%
Vzdělávání zaměřené na studenta je důsledným přenesením principů psychologické teorie C. R. Rogerse do oblasti pedagogiky.
medicína

Vzdělávání zaměřené na studenta

179 Kč
159 Kč
Zrozeni tvořit - 11%
Kniha Zrozeni tvořit, vycházející z převratného výzkumu psychologa Scotta Barryho Kaufmana a populárního článku Carolyn Gregoireové na portálu Huffi ngton Post, nabízí pohled do neuspořádaných myslí velmi kreativních lidí.
medicína

Zrozeni tvořit

359 Kč
319 Kč
Atlas fyziologie člověka - 11%
Překlad mimořádně úspěšné knihy jak v zahraničí, tak v tuzemsku! V pořadí již 49. vydání ve světě - 4. vydání u nás! Nepostradatelná publikace pro studenty medicíny i lékaře, studenty a absolventy nelékařských zdravotnických oborů.
medicína

Atlas fyziologie člověka

621 Kč
552 Kč
Fyziologie - 11%
iž třetí vydání oblíbené učebnice fyziologie je určeno medikům, ale je vhodné také pro bakalářské studium ošetřovatelství a pro přírodovědné, pedagogické a tělovýchovné obory.
medicína

Fyziologie

450 Kč
400 Kč
Hollý Martin - O duši a sexu
Rozhovor s psychiatrem a sexuologem Martinem Hollým nahlíží do systému psychiatrické péče, jeho úskalí a nadcházejících proměn v podobě reformy psychiatrie, překonává mýty o psychických poruchách a představuje možnosti jejich léčení.
medicína
Ukázky

Hollý Martin - O duši a sexu

134 Kč
Krátký výlet po lidském vědomí
Kniha vznikla na základě tzv. Reithových přednášek, k nimž je již přes 60 let každý rok vyzván jeden významný světový vědec.
medicína

Krátký výlet po lidském vědomí

89 Kč
Diferenciální diagnóza v pediatrii - 11%
Publikace je po odborné stránce velmi dobře hodnocena. Kniha uvádí též obrazy nemocí, které nejsou časté, a umožňuje tak navazovat i mezioborovou spolupráci s dalšími potřebnými lékařskými obory – propojuje pediatry, všeobecné lékaře, dětské chirurgy
medicína

Diferenciální diagnóza v pediatrii

1 169 Kč
1 039 Kč
Chirurgie v kostce - 11%
Neocenitelná publikace pro studenty medicíny, začínající lékaře především chirurgických oborů v přípravě k atestaci a sestry-specialistky!
medicína

Chirurgie v kostce

674 Kč
599 Kč
Lékařská etika
(1x)
Kniha představuje ucelený souhrn základních tematických a problémových okruhů současné lékařské etiky. Ve své práci autor vychází z mnohaletého studia filozofických východisek stojících v základu zdravotnické etiky i jejich praktických aplikací.
medicína

Lékařská etika

134 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 94 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>