Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
učebnice - vzdělání

Křehký pacient a primární péče - 20%
Publikace poprvé u nás zveřejňuje komplexní přístup ke znevýhodněným, křehkým, závislým lidem se závažným zdravotním postižením. Seznamuje tak odbornou veřejnost s postupně se vyvíjející koncepcí dlouhodobé péče (long-term care, LTC).
učebnice - vzdělání
Ukázky

Křehký pacient a primární péče

548 Kč
438 Kč
Sedmijazyčný slovník vulgarismů - 20%
(1x)
Chcete umět nadávat v sedmi jazycích? Pak tenhle slovník prostě musíte mít! Najdete v něm vulgarizmy české, anglické, německé, francouzské, španělské, italské a slovenské.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Sedmijazyčný slovník vulgarismů

49 Kč
39 Kč
Úvod do ergoterapie - 20%
Publikace je koncipována jako základní učebnice k odborným ergoterapeutickým předmětům v Bc. programech na VŠ, ale je také vhodnou učebnicí pro další nelékařské obory a pracovníky v oboru.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Úvod do ergoterapie

339 Kč
271 Kč
Zdravotní nauka 2. díl - 20%
Učebnice je určena žákům středních odborných škol oboru sociální péče i pracovníkům, kteří začínají se sociální prací v praxi.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Zdravotní nauka 2. díl

195 Kč
156 Kč
Angličtina - gramatická cvičení - 20%
Tato kniha je určena všem nadšeným studentům anglického jazyka, konkrétně tzv. falešným začátečníkům a mírně pokročilým studentům, kteří si chtějí ověřit své dosavadní znalosti anglické gramatiky.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina - gramatická cvičení

149 Kč
119 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Grafologie - 20%
Písmo o nás prozrazuje mnohé. Jak je možné „číst“ v lidském písmu, na to se snaží odpovědět disciplína zvaná grafologie. Publikace přehledně shrnuje základy grafologie, podává přehled o grafologických znacích a jejich psychologických významech.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Grafologie

229 Kč
183 Kč
Lingvistická antropologie - 20%
Kniha vysvětluje vztah jazyka a kultury z etnolingvistického hlediska. Zabývá se hlavními směry etnolingvistiky, souvislostem s jinými obory, metodami výzkumu a jejich praktickými aplikacemi.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Lingvistická antropologie

356 Kč
285 Kč
Němčina - testy a cvičení - 20%
Chcete si zlepšit a procvičit svou němčinu? Učili jste se německy a máte pocit, že už zapomínáte? Zkuste si udělat pár cvičení a uvidíte sami, jak na tom jste.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Němčina - testy a cvičení

135 Kč
108 Kč
Veterinární imunologie - 20%
Monografie vychází z úspěšné publikace, vydané naším nakladatelstvím v roce 2000. Autoři text v souladu s vývojem nových poznatků rozšířili a aktualizovali. Původní koncepce však zůstala zachována.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Veterinární imunologie

543 Kč
434 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 85 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>