Nejprodávanější tituly - únor 2022
beletrie

Ztracený templářský poklad
(2x)
Píše se rok 1317 a bratr Zdislav z rytířského řádu johanitů přijíždí do Uhříněvsi, aby se zde ujal správy řádových statků. Jeho jmenování uhříněvským správcem je poněkud překvapivé, neboť Zdislav nebýval vždy johanitou...
beletrie
Ukázky

Ztracený templářský poklad

169 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

beletrie

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Deštník - 41%
Hrdinou vypravěčsky hravého, jazykově vynalézavého Deštníku je psychiatr Zachary alias Zack Busner, postava, jež se objevuje i v autorových dřívějších povídkách.
beletrie

Deštník

318 Kč
189 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
beletrie
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Koralina - 11%
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...
beletrie

Koralina

287 Kč
255 Kč
Ulička hanby
(1x)
Detektivní příběh z české renesance.
Královskému písaři Jiřímu Adamovi z Dobronína se v době mládí pomohla žena, která se později vypracovala na majitelku jednoho z nejluxusnějších nevěstinců na Starém Městě pražském, nyní potřebuje pomoc sama.
beletrie
Ukázky

Ulička hanby

199 Kč
Zlato - 40%

Toto je kniha o lásce. Toto je kniha o touze zachytit unikavé věci. Toto je kniha o dívce Mijuki, která rok co rok odjíždí na dovolenou do zapadlé vesnice u studeného oceánu.

beletrie
Ukázky

Zlato

198 Kč
118 Kč
Atmosféry - 11%
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
beletrie

Atmosféry

359 Kč
319 Kč
Čtvrtá oběť
(8x)
Někde uprostřed města sedí vrah a v klidu si sestavuje svůj další plán. Kaalbringen, klidné letovisko, je ovládnuto hrůzou – v rychlém sledu zde došlo ke třem brutálním vraždám.
beletrie
Ukázky

Čtvrtá oběť

94 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

beletrie
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>