Nejprodávanější tituly - únor 2022
česká

Nepředmětná Odyssea - 11%
(1x)
Román částečně veršovaný, milostný, detektivní, cestopisný a metafyzický, jako je ostatně celý autorův život.
česká

Nepředmětná Odyssea

260 Kč
231 Kč
Případ Bílá skála
Detektivní román Případ Bílá skála je nejen detektivní, ale také psychiatrický. Klasičtí hrdinové zde nejsou. Začíná pátrání, které nás zase jednou ubezpečí, že nic v psychiatrii ani v životě nestojí jenom samo o sobě.
česká

Případ Bílá skála

81 Kč
Rytíři z Vřesova
(1x)
Píše se rok 1310 a do Čech přijíždí mladičký Jan Lucemburský, aby se zde ujal vlády. Země je rozpolcená. Na jedné straně přívrženci slabého Jindřicha Korutanského, na druhé straně přívrženci Jana Lucemburského, manžela Elišky Přemyslovny.
česká
Ukázky

Rytíři z Vřesova

199 Kč
Týpci - 11%
(3x)
Akční komedie Týpci nás přenese do druhé poloviny devadesátých let dvacátého století. Krachující vztah s modelkou a osobní tragická zkušenost vedou hlavního hrdinu k útěku do země-nezemě a k novému životnímu startu.
česká
Ukázky

Týpci

178 Kč
158 Kč
Vodácký zpěvník 2 - 11%

Zpěvník obsahuje písně námořnické, vodácké z dob začátků trampingu a pár vodáckých (objevených od Vod. zp. 1). Najdete v něm písně od interpretů Hop Trop, Wabi Daněk, Michal Tučný, Ivan Mládek, Hoboes, Ozvěna, T.O. Rowers, Paběrky ad.

česká

Vodácký zpěvník 2

99 Kč
88 Kč
Ze života hmyzu - 11%
Komedie o třech aktech s předehrou a epilogem.
česká

Ze života hmyzu

189 Kč
168 Kč
Znesvěcený hrob
(2x)
Bratr Zdislav, někdejší templář, nyní člen řádu johanitů, se zabydlel v Uhříněvsi a právě se usilovně zabývá jejími opravami, když jej osloví rychtář blízkého města Kostelce nad Černými lesy.
česká
Ukázky

Znesvěcený hrob

179 Kč
Anežka - 11%
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
česká
Ukázky

Anežka

314 Kč
279 Kč
Den splněného přání
Autorovi sotva pětadvacetiletému v čase, kdy zde nikdo Orwellovu vizi světa roku 1984 nemohl znát (kniha byla těžce zakázaná a nedostupná), podařilo vytvořit „Orwella v kostce“, prózu neepigonskou a nadčasovou.
česká

Den splněného přání

36 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 11%
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
česká

Dívka, která si hrála s ohněm

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>