Nejprodávanější e-knihy - únor 2022

Homo educandus
Základní spis o filosofii výchovy a vzdělání.
Ukázky

Homo educandus

120 Kč
Hotýlek na Islandu
(12x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
Ukázky

Hotýlek na Islandu

339 Kč
Hypnotické skripty
Již třetí rozšířené vydání knihy obsahující soubor skriptů, které jsou určené pro hypnoterapeuty k použití pro své klienty.
Ukázky

Hypnotické skripty

65 Kč
Jací jsou? - Češi
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
Ukázky

Jací jsou? - Češi

119 Kč
Jak přejít řeku
(1x)
Tato kniha představuje několik let uvažování o společnosti, přírodě a nás samých.
Ukázky

Jak přejít řeku

249 Kč
Jeden z nás
(6x)
Nový strhující psychothriller z pera bestselleristky Shari Lapeny, mistryně nečekaných zvratů. Udržet tajemství mezi sousedy, kde každý každého zná, může být těžké.
Ukázky

Jeden z nás

229 Kč
Jmenuji se Maryte
(3x)
Jmenuji se Maryte – věta, kterou se šestiletá Renata naučí litevsky a opakuje ji jako zaříkadlo proti všemu zlému. Pochází totiž z městečka ve Východním Prusku, z dnešní Kaliningradské oblasti, a má tu smůlu, že je Němka.
Ukázky

Jmenuji se Maryte

179 Kč
Katharinina šifra
(2x)
William Wisting jako každý rok přijíždí k domu Martina Haugena, odkud před čtyřiadvaceti lety beze stopy zmizela Haugenova manželka Katharina. Zůstal po ní jen papírek se záhadnými číslicemi a sbalený kufr. Případ se nikdy nepodařilo vyřešit – Katharina se nenašla živá ani mrtvá, Martin Haugen měl solidní alibi a ani jiné stopy nikam nevedly.
Ukázky

Katharinina šifra

279 Kč
Katův polibek
(1x)
Jedenáctý případ inspektorky Malin Forsové.
Ukázky

Katův polibek

239 Kč
Kdo zradil krále
(1x)

Případy královského soudce Melichara Další, již pátá historická detektivka se soudcem Melicharem a jeho pomocníkem Božetěchem, odehrávající se za vlády Jana Lucemburského. Po návratu z tažení do Uher je zatčen jeden z předních velmožů království Jindřich z Lipé a uvězněn na hradě Týřově.

Ukázky

Kdo zradil krále

199 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>