Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
romány

Údolí havranů - 20%
Román oblíbené autorky se opět odehrává ve dvou časových rovinách – v současnosti a keltsko-římském starověku. Pojítkem mezi oběma hlavními postavami, londýnskou vysokoškolskou učitelkou Jess a dcerou keltského krále Eigon, je děsivá zkušenost znásilnění a pronásledování.
romány
Ukázky

Údolí havranů

279 Kč
223 Kč
Ulíbám tě k smrti - 20%
(1x)
Zrovna když hotelová manažerka Annabella získala skvělé místo v Singapuru, měla by najednou zachránit hotel svých rodičů v Alpách. S pevným odhodláním že skomírající podnik prodá, odjíždí do zasněženého rodného městečka, když náhle v příkopu u silnice objeví mrtvolu.
romány
Ukázky

Ulíbám tě k smrti

279 Kč
223 Kč
Už se o mě neboj - 20%
Rozvedená Veronika to se svou dcerou rozhodně nemá jednoduché. Z důvodu vlastní nezralosti a jisté dávky sobectví jí v dětství nevěnovala tolik času a pozornosti, kolik by bylo potřeba a své pochybení si plně uvědomí příliš pozdě.
romány
Ukázky

Už se o mě neboj

149 Kč
119 Kč
Vinařství 2: Nový začátek - 20%
(1x)
Strhující rodinná sága z Alsaska a působivý obraz měšťanské společnosti na konci 19. století. Druhý díl tetralogieManželství služebné Ireny a bohatého dědice Franze mělo být sňatkem z lásky. Ale po hrozném odhalení Franzova otce opustí těhotná Irena milovaného ženicha bez slůvka rozloučení.
romány
Ukázky

Vinařství 2: Nový začátek

309 Kč
247 Kč
Zač je života loket - 20%
Populární autorka řady úspěšných titulů se v této knize vrací do doby svého mládí. Svým typickým humorem líčí radosti i strasti při hledání partnera, svá manželství, jak „vydýchávala“ partnery, které si děti přivedly, svatbu syna a nezapomíná ani na výlety..
romány
Ukázky

Zač je života loket

179 Kč
143 Kč
Země alkoholu - 20%
Devadesátá léta 20. století, Čína po dlouhých desetiletích bídy začíná opět vzkvétat, s ekonomickým rozvojem ovšem roste i nenažranost jejích nejvyšších činitelů. Něco se děje i v nenápadném provinčním městě Kořalnicích, kolébce lihovarnického výzkumu a zářném příkladu čínského zázraku.
romány
Ukázky

Země alkoholu

209 Kč
167 Kč
Hotel u Jezera stínů - 20%
Babička byla pro Mayu vším. Krátce po jejích šestnáctých narozeninách však záhadně zmizela a dvacet sedm let o ní nikdo neslyšel.
romány
Ukázky

Hotel u Jezera stínů

254 Kč
203 Kč
Iluze - 20%
Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami.
romány
Ukázky

Iluze

179 Kč
143 Kč
Jako hvězdy v temné noci - 20%
(4x)
Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii. Jenže ani její manželství, ani život v zapadlém koutě Kentucky se nevyvíjí tak, jak si představovala.
romány
Ukázky

Jako hvězdy v temné noci

279 Kč
223 Kč
Paříž tě nikdy neopustí - 20%
Charlotte žije v okupované Paříži a pracuje v malém knihkupectví.
romány
Ukázky

Paříž tě nikdy neopustí

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 105 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>