Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
humor

Strážce nádrže - 20%
(4x)
Starý strážce vodní nádrže Jiří Smrček si dopisuje s generálním ředitelem povodí. Jsou to zprávy o stavu přehrady, ale také o stavu jeho duše. Nevadí, že ředitel ani na jeden z jeho 23 dopisů neodpoví.
humor
Ukázky

Strážce nádrže

212 Kč
170 Kč
Vtipy pro děti 3 - 20%

Se smíchem jde všechno lépe! Ilustrovaná kniha plná vtipů udělá radost všem. Ať už se začtete do vtipů o Pepíčkovi, ze školy, o prarodičích, z pohádek nebo dalších, pořádně se zasmějete a budete mít dobrou náladu.

humor
Ukázky

Vtipy pro děti 3

149 Kč
119 Kč
Dějiny mírného pokroku v mezích zákona - 21%
Politické a sociální dějiny strany mírného pokroku v mezích zákona napsal Jaroslav Hašek v letech 1911-12 a pojal je jako historii pražské bohémy, scházející se v hospůdkách U zlatého litru, u Bláhů, u Svíčky, v Kravíně a jinde.
humor
Ukázky

Dějiny mírného pokroku v mezích zákona

29 Kč
23 Kč
Mýty - 20%
(2x)
Nikdo neumí milovat a nenávidět, toužit a podvádět tak odvážně a rafinovaně jako řečtí bohové a bohyně. Jsou jako my, ale jejich činy a dobrodružství jsou vepsány do nebeské klenby nad našimi hlavami.
humor
Ukázky

Mýty

280 Kč
224 Kč
Podivné historky ze života - 20%
Od severního polárního kruhu přes moravskou megapoli až po království Tropikálů Přímořských, krajinami falešných proroků, rozumbradiček a uplakaných starců, tudy nás proveze vypravěč Arnošt Goldflam.
humor
Ukázky

Podivné historky ze života

149 Kč
119 Kč
Falešný román - 20%
(1x)
Když je váš tatínek bohatý a dává, proč toho nevyužít? Život v luxusu je přece tak krásný, tak lákavý. Jenže co když taťulda utáhne kohoutky a začne blábolit cosi o samostatnosti, odpovědnosti a skutečném životě? No, pak si třeba vymyslíte, že píšete román. Protože umělci, jak známo, mají náklady…
humor
Ukázky

Falešný román

170 Kč
136 Kč
Týpci - 20%
(2x)
Akční komedie Týpci nás přenese do druhé poloviny devadesátých let dvacátého století. Krachující vztah s modelkou a osobní tragická zkušenost vedou hlavního hrdinu k útěku do země-nezemě a k novému životnímu startu.
humor
Ukázky

Týpci

159 Kč
127 Kč
Dalajlamova kočka a síla meditace - 20%
(8x)
Volné pokračování příběhu kočky Jeho Svatosti dalajlamy.
humor
Ukázky

Dalajlamova kočka a síla meditace

149 Kč
119 Kč
Povídky ke kávě II. - 20%
Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“. Podtitul povídkové knihy „Jak přežít (v) manželství a zachovat si zdravý ženský rozum“ jasně napovídá, okolo čeho se její humorné texty tematicky točí.
humor
Ukázky

Povídky ke kávě II.

99 Kč
79 Kč
Doktore, fofrem, jde o život! - 20%
(2x)
Poutavý kaleidoskop komických příběhů plných laskavého humoru a životní moudrosti. Irská obdoba francouzských ZVONOKOS.
humor
Ukázky

Doktore, fofrem, jde o život!

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 101 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>