Nejprodávanější tituly - únor 2022
cestopisy

Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
cestopisy
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Jen odřené nohy dávno nebolí - 11%
Kniha je ve své podstatě deníkem, ve kterém si kovář a poutník Vladimír Kropáč poznamenával zážitky a myšlenky tak, jak přicházely během jeho pěší pouti napříč krásným Španělskem, během pouťi do svatého místa.
cestopisy

Jen odřené nohy dávno nebolí

179 Kč
159 Kč
Malina pro slona - 11%
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
cestopisy

Malina pro slona

350 Kč
311 Kč
Sabagiro už ne! - 20%
Flegmatik Šupl a perfekcionista Martin se rozhodnou vyrazit třiadvacetiletou Škodou Forman na velkou výpravu. Směřují do míst, kam jim české velvyslanectví v Moskvě důrazně nedoporučilo jezdit.
cestopisy
Ukázky

Sabagiro už ne!

149 Kč
119 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo - 11%
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
cestopisy

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
239 Kč
Tatra kolem světa - 60 let cestovatelských zkušeností - 11%
Příběh významné československé expedice Tatra Kolem Světa, jež se konala v letech 1987 – 1990. Knižní zpracování její první třetiny, pokrývající Evropu a Severní Ameriku, vyšlo již v průběhu výpravy.
cestopisy

Tatra kolem světa - 60 let cestovatelských zkušeností

323 Kč
287 Kč
Václav Klaus: stále na cestách - 11%
(1x)
Václav Klaus – Stále na cestách je čtvrtým pokračováním čtenářsky úspěšné série cestovatelských zápisků významné osobnosti českého veřejného života a bývalého prezidenta republiky.
cestopisy

Václav Klaus: stále na cestách

314 Kč
279 Kč
Cesta z Fort Prince of Wales k Severnímu ledovému oceánu - 20%
Deník cestovatele Samuela Hearneho, který v 18. století procestoval severní Kanadu.
cestopisy
Ukázky

Cesta z Fort Prince of Wales k Severnímu ledovému oceánu

149 Kč
119 Kč
Cestou k Františkovi - 11%
Nic na tom není. Stačí jen vyjít. Udělat ten první krok. Krok do neznáma, vstříc každodenní nejistotě.... Co o sobě psát? Cokoliv bych napsala právě teď, nemusí být už zítra pravdou. Jsem všechno a nic. Každý z vás mě pozná jinou a jinak
cestopisy

Cestou k Františkovi

191 Kč
170 Kč
Couchsurfing v Rusku
Prvni kniha o Rusku bez medvědů a balalajek!
cestopisy
Ukázky

Couchsurfing v Rusku

251 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 97 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>