Nejprodávanější tituly - únor 2022
cestopisy

Ztracen na Hedvábné stezce - 20%
Pojďte se společně s autorem ztratit ve vyprahlých pouštích nebo pod hřebeny vysokých hor a objevit starodávná města, která po staletí určovala chod dějin. Projeďte se mnou starodávnou karavanní trasu z Evropy do Číny.
cestopisy

Ztracen na Hedvábné stezce

599 Kč
479 Kč
Divoké labutě - 11%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.
cestopisy

Divoké labutě

449 Kč
399 Kč
Dobrodruh z paneláku - 11%
Dobrodruh Lukáš Matějček v částečně autobiografickém románu vypráví o tom, jak v osmnácti vyrazil z Ostravy poprvé do světa.
cestopisy

Dobrodruh z paneláku

314 Kč
279 Kč
Duše na kari - 20%
(3x)

Tři týdny v sestavě pestřejší než směs koření kari Nejlepším způsobem, jak poznat ajurvédu v praxi, je vydat se přímo do Indie. Autorka deníku chtěla dopřát očistu svému tělu, mysli i duši. To ale netušila, na koho tam narazí…

cestopisy
Ukázky

Duše na kari

199 Kč
159 Kč
Od oltáře do Santiaga - 11%
Od oltáře do Santiaga zachycuje tragikomický příběh novomanželské pěší poutě z Kuřimi až k Atlantiku formou deníkových zápisků.
cestopisy

Od oltáře do Santiaga

341 Kč
303 Kč
Sejdeme se na piazzetě - 11%
(1x)
S touto knihou můžete bloudit bočními uličkami italských měst, objevovat skrytá zákoutí a vychutnávat typickou vůni a hluk tržišť. Frances Mayesová odkrývá Itálii tak, jak ji znají pouze místní.
cestopisy

Sejdeme se na piazzetě

359 Kč
319 Kč
Skotskem po stopách seriálu Cizinka - 11%
Navštivte oblíbená místa, která jsou spjatá s úspěšným seriálem Cizinka, a odhalte kouzlo skotských tradic.
cestopisy

Skotskem po stopách seriálu Cizinka

449 Kč
399 Kč
Tereza Ramba: DobroDruhům - 20%
(3x)

Neplánujte cesty… prožijte je!  Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách.

cestopisy
Ukázky

Tereza Ramba: DobroDruhům

389 Kč
311 Kč
Z Etiopie a odjinud
(1x)

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu.

Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

cestopisy

Z Etiopie a odjinud

134 Kč
Zažít Alpy - 11%
Když otevřete tuto knihu, okamžitě se přenesete doprostřed Alp.
cestopisy

Zažít Alpy

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 97 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>