Nejprodávanější tituly - březen 2022
česká

Nic nedává, kdo nedá sám sebe
Deníkové zápisy Danici Valenové popisují období od konce druhé světové války do roku 1960. Jsou v nich zachyceny životní osudy věřící rodiny, které byly dramaticky ovlivněny poválečnými událostmi a zejména komunistickým převratem v roce 1948.
česká

Nic nedává, kdo nedá sám sebe

252 Kč
Pérák
Petr Stančík se ve své próze originálním způsobem ujal protektorátní městské legendy o superhrdinovi vzdorujícím nacistům a nabízí skvělou kombinaci napínavého příběhu, historického poučení a přesně odměřené dávky humoru.
česká

Pérák

224 Kč
Poslední tečka za Rukopisy
(2x)
Nové vydání knihy, kterou v r. 1998 debutoval autor pozdějších úspěšných románů a zamotal jejím prostřednictvím hlavu řadě kritiků, akademických badatelů a vyznavačů literatury faktu.
česká

Poslední tečka za Rukopisy

178 Kč
Povídky
(1x)
Česká knižnice přináší kratší prózy ze všech období Čepovy tvorby, od knižního debutu Dvojí domov z poloviny dvacátých let až po exilové Cikány. Výběr a komentář Tomáš Kubíček, příprava textu Marie Havránková.
česká

Povídky

296 Kč
Rudý car
V Rusku a možná po celém světě mezi levicově exponovanými lidmi mnohdy přežívá chápání Stalina jako architekta socialismu, vítěze nad nacisty a tvůrce sovětského impéria.
česká

Rudý car

215 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 3.
(1x)
Ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. Třetí část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
česká
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 3.

313 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.
česká

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
Tokijský ghúl 2
Tokijský ghúl je temný a atmosférický mix hororou a mafiánky. Hrdina se má stát svačinou jedné ghúlky, jenže díky souhře okolností ghúlka umírá, on je těžce zraněný... a aby přežil, jsou mu transplantovány orgány mrtvého montstra.
česká

Tokijský ghúl 2

224 Kč
Tradiční česká zima - Josef Lada
Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize vám přiblížíme nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také zde najdete známá lidová říkadla, pořekadla, pranostiky i oblíbené koledy.
česká

Tradiční česká zima - Josef Lada

269 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100