Nejprodávanější Kniha - březen 2022
dům a zahrada

Poslušnost i bez vodítka - 11%
Vážení chovatelé psů, chcete vědět, jak proměnit roztěkanost v soustředění a stresovaný uzlíček nervů v psa, který je uvolněný a věří si? A to všechno stoprocentně pozitivními metodami? Leslie McDevittová vám poradí, jak na to.
dům a zahrada

Poslušnost i bez vodítka

314 Kč
279 Kč
Tahání na vodítku - 11%
Tahání na vodítku - jak mu předcházet a jak ho psa odnaučit.
dům a zahrada

Tahání na vodítku

152 Kč
135 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 11%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
dům a zahrada

Lidé a psi: Střet kultur

314 Kč
279 Kč
Bišon frise - 11%
Autorky knihy se věnují tomuto plemeni již řadu let. Jejich monografie mapuje historii druhu, obsahuje podrobný popis, ale všímá si i možných nuancí, jež se mohou v rámci chovu vyskytnout.
dům a zahrada

Bišon frise

179 Kč
159 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
dům a zahrada
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Výcvik psů loveckých plemen - 11%
Autor zastává názor, že drilování loveckého psa na oploceném cvičišti nikam nevede, neboť je mu zapotřebí právě lovecké výchovy, s jejíž pomocí jej lze nejsnáze dovést k poslušnosti a ovladatelnosti.
dům a zahrada

Výcvik psů loveckých plemen

314 Kč
279 Kč
Výchova malých psů - 11%
Světem na malých tlapkách. Psi malých plemen jsou ideální kamarádi - cítí se dobře v městském bytě, jsou bezproblémovými průvodci na cestách a potřebují méně pohybu než ti velcí. Ale i oni jsou opravdoví psi.
dům a zahrada

Výchova malých psů

179 Kč
159 Kč
Jakou rostlinu kam zasadit - 14%
(1x)
Zahradníci se často snaží zjistit, jaká rostilna je vhodná pro jejich účely nebo pro specifické místo na zahradě. Naše kniha vám snadno a spolehlivě pomůže vybrat to, co hledáte, přesně podle vašich představ.
dům a zahrada

Jakou rostlinu kam zasadit

297 Kč
255 Kč
Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku - 11%
(5x)
Objevte s námi EKOZAHRADU – nový pohled na zahradničení a pěstitelství – a vytvořte si pro sebe a svou rodinu svůj vlastní ráj.
dům a zahrada
Ukázky

Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku

629 Kč
559 Kč
Letničky a dvouletky - 11%
Titul doporučený ke studijním účelům pro speciální školy se zaměřením na pěstování rostlin přináší zajímavý výběr druhů letniček a dvouletek, uvádí stručné popisy každé rostliny a zásady vhodného pěstování.
dům a zahrada

Letničky a dvouletky

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 100 položek
<< < 1 .. 8 9 10