Nejprodávanější tituly - březen 2022
předškoláci

Park - Moje první dotyková knížka - 11%
Zjisti, co všechno můžeš najít v parku, a poznávej to dotykem. Co je lesklé a co jemné? A kdo to kuňká u jezírka? Kdo vrtí chlupatým ocasem? Výřezy s hmatovými prvky stimulují a rozvíjejí smysly vašeho dítěte.
předškoláci

Park - Moje první dotyková knížka

224 Kč
199 Kč
Pip a Pipa - Koloběžka
Pipa by se opravdu moc ráda projela na Pipově koloběžce. Takže si ji prostě vezme a odjede! To nemůže dopadnout dobře. Pipa brzy zjistí, že to neměla dělat a že potřebuje Pipovu pomoc.
předškoláci

Pip a Pipa - Koloběžka

116 Kč
Pip a Pipa - Loužička
Příběh pro ty úplně nejmenší čtenáře učí děti jemným způsobem o potížích, studu a o důležitosti přátelství a vzájemném pochopení
předškoláci

Pip a Pipa - Loužička

116 Kč
Pošťák Myšák doručuje - 11%
První kniha ze série o pošťáku Myšákovi, v níž autorka stvořila úžasný imaginární svět, který si budete chtít prohlížet znovu a znovu až do nejmenších detailů…
předškoláci

Pošťák Myšák doručuje

269 Kč
239 Kč
Pracovní sešit Čísla 1 - 30 - 11%
Tento sešit je pro vaše dítě úvodem do čtení a psaní čísel od 1 do 30. Pokud již vaše dítě umí psát čísla do 10, sešit staví na těchto vybudovaných základech.
předškoláci

Pracovní sešit Čísla 1 - 30

161 Kč
143 Kč
Příroda - Podívej se pod obrázek - 11%
Odklop okénko a nahlédni do kouzelného světa přírody. Prozkoumej lesy, řeky a jezírka. Podívej se, co se skrývá pod zemí, v korunách stromů a hustých křovích.
předškoláci

Příroda - Podívej se pod obrázek

314 Kč
279 Kč
Psí hrdina - 20%
Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí.
předškoláci
Ukázky

Psí hrdina

161 Kč
129 Kč
Šprýmovánky - 11%
(1x)
Šprýmovánky jsou básničky s rýmovanými veršíky o dětech a z dětského prostředí. V některých posluchač či čtenář rozpozná krátký příběh, v některých každodenní životní situaci z dětského světa, svým způsobem neopakovatelné komickou.
předškoláci

Šprýmovánky

179 Kč
159 Kč
V ZOO - Podívej se, kdo se schovává - 20%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou vidět v zoo.
předškoláci

V ZOO - Podívej se, kdo se schovává

59 Kč
47 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
předškoláci

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Česká říkadla, písničky a pohádky - 11%
V barevně ilustrované knížce na děti čekají nejznámější lidová říkadla: třeba Šiju boty, Paci, paci, Vařila myšička kašičku, Byl jeden domeček, Šel Janeček na kopeček, Oženil se mraveneček.
předškoláci

Česká říkadla, písničky a pohádky

269 Kč
239 Kč
Divoká zvířata - 11%
Prozkoumej divoká zvířata žijící na savanách! Najdeš tu vysoké žirafy okusující koruny stromů, gorilí rodinku i hrochy, kteří se ze všeho nejraději povalují ve vodě. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi!
předškoláci
Ukázky

Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Do pohádky se zvířátky - 11%
Knížka pohádek odpovídá pravidlům genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby je děti stihly bez problémů samy přečíst při hodině nebo za domácí úkol.
předškoláci

Do pohádky se zvířátky

194 Kč
172 Kč
Karolínka a její zoo - 11%
(1x)
Skutečné příběhy ze zoo ve veselé knížce o tom, že člověk není pánem tvorstva, ale jen jedním z tvorů na této planetě. O cestě k pokoře ve vztahu k živé i neživé přírodě, o radosti, skopičinách, dovádění, smíření a životní síle lásky.
předškoláci

Karolínka a její zoo

224 Kč
199 Kč
Král & král & rodina - 11%
(1x)
Po královské svatbě se král a král, Krasomil s Bertíkem, vydali na svatební cestu do tajemné džungle. Setkají se tu s mnoha rodinkami divokých zvířat a tvorů, v bujném porostu však na ně čeká ještě větší překvapení a z dobrodružné cesty...
předškoláci

Král & král & rodina

178 Kč
158 Kč
Šaty pro nevěsty - 11%
(1x)
Objevuj nádherné svatební róby z celého světa. Bohatě vyšívanou marockou taktšitu, nebo slavnostní japonské kimono. Seznam se s tradičními svatebními obřady vzdálených zemí.
předškoláci
Ukázky

Šaty pro nevěsty

224 Kč
199 Kč
Těším se do školy - úkoly pro šikuly - 11%
V této knize najdete mnoho rad a cvičení zaměřených na rozvoj logického myšlení, pozornosti a paměti vašeho předškoláka.
předškoláci

Těším se do školy - úkoly pro šikuly

89 Kč
79 Kč
Úžasní broučci - 20%
Prozkoumej tajemnou říši hmyzu! Žije zde mnoho prapodivných brouků, barevných motýlů a dlouhých housenek. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi! V trávě se z housenky klube motýl, nad jezírkem přeletěla vážka a v lese pavouk tká své sítě.
předškoláci
Ukázky

Úžasní broučci

249 Kč
199 Kč
Zvířátka - 11%
I ty nejmenší děti rády objevují svět kolem sebe. Toto krásné leporelo, které přesně padne do jejich malých ruček, jim v tom pomůže. Barevné ilustrace a pevné stránky pomáhají dětem pojmenovávat různá zvířátka. Prohlížejte a objevujte!
předškoláci

Zvířátka

62 Kč
55 Kč
Bublinky - Jedna, nebo víc? - 11%
(1x)
V této knížce, která je určena pro naše nejmenší, najdete plno aktivit a "bublinek" - samolepek, které dětem pomohou rozlišovat význam slova "jeden" a "více".
předškoláci

Bublinky - Jedna, nebo víc?

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 181 - 200 z 233 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>