Nejprodávanější Kniha - březen 2022
příběhy ze života

Příšerná teta - 6%
(4x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
příběhy ze života

Příšerná teta

330 Kč
310 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
příběhy ze života
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Krysburger - 6%
(1x)
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
příběhy ze života
Ukázky

Krysburger

245 Kč
230 Kč
Roky pod psa - 6%
(3x)
Příběh patnáctiletého australského kluka s širokým srdcem a praštěnými nápady je dojemný a zábavný zároveň a Zusak opět nezůstává nic dlužen své pověsti výjimečného vypravěče.
příběhy ze života
Ukázky

Roky pod psa

168 Kč
158 Kč
Malá Baletka - Ela a maškarní ples - 11%

Ela se nemůže dočkat vystoupení, na kterém má tančit Modrého ptáka. Premiéra se kvapem blíží, jenomže malá baletka si vymkne kotník a podle lékařů se jí noha nestihne do té doby uzdravit.

příběhy ze života
Ukázky

Malá Baletka - Ela a maškarní ples

170 Kč
151 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
příběhy ze života

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Posel - 6%
(10x)
Román pro mladé čtenáře od autora světového bestselleru Zlodějka knih. Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky chodit hrací karty se zašifrovanými úkoly ...
příběhy ze života

Posel

338 Kč
318 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 117 položek
<< < 1 .. 10 11 12