Nejprodávanější tituly - březen 2022
ekonomie

10 způsobů, jak se (ne)nechat připravit o peníze - 20%
Tato vysoce aktuální a praktická kniha si bere za cíl komplexním způsobem popsat nástrahy finančního světa, v němž žije každý z nás. Existuje celá řada publikací, jejichž tématem jsou rady, jak dosáhnout finančního úspěchu nebo jak zhodnotit prostředky.
ekonomie
Ukázky

10 způsobů, jak se (ne)nechat připravit o peníze

246 Kč
197 Kč
Co nesmíte vědět! - 11%
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
ekonomie

Co nesmíte vědět!

351 Kč
312 Kč
Jak stimulovat slabý růst české ekonomiky? - 11%
Ve stanovisku jeho autor argumentuje, že malý růst ekonomiky ovlivňuje slabá domácí poptávka podkopávaná politikou pravicových vlád, které redukují výši mezd ve veřejném sektoru.
ekonomie

Jak stimulovat slabý růst české ekonomiky?

36 Kč
32 Kč
Manažerské účetnictví a controlling - 20%
(1x)
Kniha vznikla na základě mnohaletých zkušeností autora získaných při řešení mnoha ekonomických problémů v podnikové praxi a z výuky vnitropodnikového a manažerského účetnictví a controllingu.
ekonomie
Ukázky

Manažerské účetnictví a controlling

314 Kč
251 Kč
Nahá pravda - 6%
(12x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
ekonomie
Ukázky

Nahá pravda

254 Kč
239 Kč
Účetní a daňové odpisy 2012 - 20%
Praktická publikace se souhrnně zabývá problémy, které se týkají odpisování dlouhodobého majetku podnikatelských subjektů.Autor vymezuje pojem odpisování, vysvětluje odlišnost účetních a daňových odpisů, výklad je v souladu s aktuální právní úpravou k 1.
ekonomie
Ukázky

Účetní a daňové odpisy 2012

203 Kč
162 Kč
Efektivní komunikace pro manažery - 20%
(1x)
Praktická příručka pro manažery přináší řadu cenných zkušeností z oblasti komunikace. Získejte nejen praktický návod, ale i vysvětlení, na jakých základech komunikace stojí.
ekonomie
Ukázky

Efektivní komunikace pro manažery

186 Kč
149 Kč
Komunikační dovednosti v praxi - 20%
Vedle popisu základních funkcí a charakteristiky komunikace a komunikačních forem zachycuje problematiku osobnosti člověka, jeho Já v komunikačním kontextu, sociální vnímání a naslouchání.
ekonomie
Ukázky

Komunikační dovednosti v praxi

365 Kč
292 Kč
Personální činnosti a metody personální práce - 20%
Publikace je určena všem, kteří se zabývají řízením a rozvojem lidí v organizaci, zejména studentům andragogiky a personálního řízení, managementu a psychologie, personalistům a manažerům.
ekonomie
Ukázky

Personální činnosti a metody personální práce

271 Kč
217 Kč
Reporting - 20%
Cílem reportingu je vytvořit komplexní systém informací a ukazatelů charakterizujících činnosti společností ve srozumitelné a uživatelsky přístupné podobě.
ekonomie
Ukázky

Reporting

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 134 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>