Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2022
kuchařky

Moje domácí kuchyně
(1x)
Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.
kuchařky

Moje domácí kuchyně

413 Kč
Paleo vaření
I v současnosti chce mít člověk hodnotnou stravu a neztrácet vařením příliš času. V této knize zjistíte, jak dobrá paleo jídla připravit - od snídaně až po dezert. Podle našich receptů zvládnete uvařit za 20 až 30 minut.
kuchařky

Paleo vaření

134 Kč
The Best of Apetit
Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon. O některých receptech jsme měli jasno hned, o jiných jsme vedli vášnivé diskuze, ale podařilo se! Nabízíme
kuchařky

The Best of Apetit

494 Kč
Vše o čaji pro čajomily
(1x)
Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít. Čtenář zde najde téměř 300 barevných fotografií jednotlivých typických čajů.
kuchařky

Vše o čaji pro čajomily

323 Kč
Život bez lepku
Kniha o bezlepkové výživě. Je to z části soubor rad a informací, proč, jak a kdy přejít na bezlepkovou stravu, z části pak praktická kuchařka, která čtenářům nabídne více než 80 receptů bezlepkových pokrmů –od polévek, přes hotová jídla až po dezert
kuchařky

Život bez lepku

260 Kč
Česká raw food
(1x)
Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice.
kuchařky

Česká raw food

215 Kč
Hojnost
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
kuchařky

Hojnost

449 Kč
Moje tajné recepty
Řada tajných receptů naší babičky je souborem různých rodinných i za léta nasbíraných předpisů na nejrůznější zajímavé a chutné pokrmy a pečivo. Oblíbené vlastní recepty má ale každá rodina, kde se dobře vaří.
kuchařky

Moje tajné recepty

62 Kč
Rýže
(1x)
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol. Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…).
kuchařky

Rýže

359 Kč
WHOLE30
Program Whole30 autorů Melissy a Dallase Hartwigových již pomohl statisícům lidí změnit způsob přemýšlení o jídle, vlastním těle a celém životě. Přístup Whole30 vede ke snadnějšímu zhubnutí a lepšímu zdraví, ruku v ruce s vylepšením kvality spánku.
kuchařky

WHOLE30

584 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 147 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>