Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
erotika

Hříšná noc - 20%
(1x)
Občas trochu zlobit není špatný nápad… Pokud jde o sex, hodná holka Skyler Thompsonová je vždy opatrná a vybírá si něco stálého a klidného namísto divokého a vzrušujícího.
erotika
Ukázky

Hříšná noc

189 Kč
151 Kč
Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu - 20%
(8x)
Píše se rok 1879 a svět ovládaný muži se otřese v základech. Annabelle Archerová dostane jedinečnou příležitost stát se jednou z prvních studentek Oxfordské univerzity.
erotika
Ukázky

Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu

339 Kč
271 Kč
Divoký princ - 20%
Kdo tušil, že se situace v New Orleansu ještě zhorší? Úspěšná autorka Meghan March představuje krutého prince města, muže, kterého byste nikdy nechtěli potkat. Dělám si, co chci a s kým chci.
erotika
Ukázky

Divoký princ

229 Kč
183 Kč
Dalších 365 dní - 20%
(3x)
Román plný erotiky a senzačních zvratů, přirovnávaný k celosvětovému bestselleru „50 odstínů šedi“, si získal srdce polských žen.
erotika
Ukázky

Dalších 365 dní

319 Kč
255 Kč
Dej mi království - 20%
(1x)
Layla je svobodná matka, která nemůže zavadit o dobrou práci. Nakonec se na ni přece jen usměje štěstí a do cesty jí přijde nabídka pracovat jako asistentka Olivera Turnera, atraktivního a úspěšného topmodela.
erotika
Ukázky

Dej mi království

289 Kč
231 Kč
Bezchybní - 20%
Sexy a svobodný miliardář bez závazků. Hvězda kanálu YouTube. A nejžhavější noc jejich života. Existuje jen jediné pravidlo, které odmítám porušit – žádné pletky s podřízenými. A mohlo mě napadnout, že někde bude háček.
erotika
Ukázky

Bezchybní

209 Kč
167 Kč
Pan Pracháč - 20%
S Biancou jsem se potkal ve výtahu. Když jsme uvízli, jela se mnou pořídit rozhovor. Kvůli mému oblečení mě krásná novinářka s havraními vlasy považovala za poslíčka.
erotika
Ukázky

Pan Pracháč

229 Kč
183 Kč
Třicátá Marinina láska - 20%
(2x)
Tento román vyvolal v Rusku velké kontroverze a autor byl po vydání obžalován z pornografie. Jde o gradiózní perzifláž - parodii na socialistický realismus budovatelských románů, ale stejně tak jej můžeme vnímat jako existenciální román.
erotika
Ukázky

Třicátá Marinina láska

189 Kč
151 Kč
Umění mrdati - 20%
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
erotika
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
40 Kč
Nevhodné! - 20%
(1x)
Stačilo jedno žhavé video pořízené na dovolené s přáteli a Ireland Saint Jamesové přišla domů výpověď pro nevhodné chování. Po devíti letech, kdy dřela dnem i nocí, aby se na svou pozici dostala, nestála firmě ani za osobní rozhovor.
erotika
Ukázky

Nevhodné!

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 45 položek
1 2 3 .. 5 > >>