Nejprodávanější Kniha - březen 2022
počítače

Microsoft Teams
Potřebujete ve vaší škole nebo firmě nástroj, kde můžete sdílet společné dokumenty a úkoly, kde s ostatními členy týmu budete rychle komunikovat s využitím rychlých zpráv nebo při online schůzkách?
počítače

Microsoft Teams

89 Kč
Alenka v říši GIFů
Rádi trávíte čas online? Tak to byste měli vědět, jak se bezpečně na sítích pohybovat, čemu se vyhnout a na co si dát pozor.
počítače

Alenka v říši GIFů

89 Kč
Lightroom – Sedmibodový systém - 11%
Naučte se Sedmibodový systém Scotta Kelbyho, který vám pomůže s úpravami fotografií v Adobe Lightroomu!
počítače

Lightroom – Sedmibodový systém

395 Kč
351 Kč
Překupník na Darknetu
Neuvěřitelný, ale skutečný příběh muže, který vystavěl online drogové impérium v hodnotě miliardy dolarů z ložnice a málem mu to prošlo.
počítače

Překupník na Darknetu

199 Kč
Příkazový řádek v Linuxu - 11%
Seznamte se s příkazovým řádkem jednoduchou a nenásilnou formou, kdy si na praktických příkladech z každodenní praxe vyzkoušíte a ověříte, že příkazový řádek v sobě skrývá obrovský potenciál a může vám ušetřit spoustu času i problémů.
počítače

Příkazový řádek v Linuxu

332 Kč
295 Kč
Vpád - 11%
(1x)
Jsme svědky toho, jak se internet stává polem nejen finanční kriminality, ale i nebezpečných útoků organizovaných vojenskými a bezpečnostními strukturami některých států na ekonomiku, organizaci a politické struktury jejich protivníků.
počítače

Vpád

314 Kč
279 Kč
WordPress - 11%
Publikace vás naučí pracovat s uživatelsky přívětivým redakčním systémem, který vám pomůže vytvořit krásné webové stránky, blogy nebo jiné aplikace a spravovat je při jejich provozu.
počítače

WordPress

296 Kč
263 Kč
Začínáme programovat v jazyku Java - 11%
Kniha o programovaní v jazyku Java (v současnosti nejpoužívanějším jazykem pro tvorbu rozsáhlých programů a aplikací) je určena především začátečníkům.
počítače

Začínáme programovat v jazyku Java

404 Kč
359 Kč
Windows 10 - 11%
Od svého uvedení na trh prošel operační systém Windows 10 mnoha změnami.
počítače

Windows 10

269 Kč
239 Kč
Deník malého Minecrafťáka 4 - 11%
Minus už sice dávno není žádný zelenáč, má ale skutečně na to, aby se stal opravdovým bojovníkem? Minus zažívá těžké časy. Jeho vesnici ohrožuje nejhorší útok, jaký ji kdy potkal, a on sám musí čelit jednomu ze svých spolubojovníků.
počítače

Deník malého Minecrafťáka 4

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>