Nejprodávanější tituly - březen 2022
druhá světová válka

Vlk samotář - 20%
(1x)
V této knize je popsán příběh německého ponorkového esa z druhé světové války Wernera Henkeho, jenž se svou ponorkou U-515 potopil víc plavidel (24 obchodních a 2 válečné lodě), než kterýkoli německý ponorkový velitel v období po září 1942.
druhá světová válka
Ukázky

Vlk samotář

99 Kč
79 Kč
Noc bodáků - 11%
(1x)

Strhující svědectví o pozapomenutém krvavém povstání z jara 1945

druhá světová válka

Noc bodáků

314 Kč
279 Kč
Bílá smrt - 20%

Strhující popis nemilosrdných bojů proti drtivé sovětské přesile Životní příběh legendárního finského odstřelovače Sima Häyhäho (1905–2002), nenápadného, drobného chlapíka, který za Zimní války se Sovětským svazem výrazně zasáhl do těžkých bojů o řeku Kollaa.

druhá světová válka
Ukázky

Bílá smrt

199 Kč
159 Kč
Hitlerova komanda - 11%
Tento poutavý příběh oživuje barvitými a přesvědčivými detaily divizi Brandenburg, obecně považovanou za předchůdce dnešních speciálních jednotek, a její roli v historii druhé světové války.
druhá světová válka

Hitlerova komanda

269 Kč
239 Kč
Opuštěné vraky druhé světové války - 11%
Fotoalbum Chrise McNaba je výjimečnou publikací pro každého zájemce o historii druhé světové války, ale též svébytným památníkem všech obětí tohoto globálního konfliktu.
druhá světová válka

Opuštěné vraky druhé světové války

539 Kč
479 Kč
Vzduch je naše moře - 24%
(2x)
Publikace si dává za cíl zmapovat komiksovou formou osudy lidí, kteří se zasloužili o rozvoj našeho letectví. Osudy jednotlivých aktérů jsou vždy doplněny historickým úvodem do děje.
druhá světová válka
Ukázky

Vzduch je naše moře

638 Kč
488 Kč
Tak přísahali... - 11%
Reedice knihy Tak přísahali... z roku 2011.
druhá světová válka

Tak přísahali...

621 Kč
552 Kč
Lovci tanků 2 - 11%
Lovci tanků (Panzerjäger) dávali německé armádě schopnost ničit nepřátelské tanky a vytvářeli specializované protitankové útvary (Panzerjägertruppen), které hrály rozhodující roli ve vítězných německých taženích v první polovině, a posléze v obranných bojích jak na východní, tak západní frontě v druhé polovině druhé světové války.
druhá světová válka

Lovci tanků 2

494 Kč
439 Kč
Ve stínu mužů - 11%
(1x)

Publikace se zabývá problematikou žen v československých vojenských jednotkách v SSSR (1942–1945), které působily především ve zdravotní službě, u spojařů, jako administrativní pracovnice a jako protiletadlové dělostřelkyně.

druhá světová válka
Ukázky

Ve stínu mužů

446 Kč
396 Kč
Velitel tankových vojsk wehrmachtu - 11%
Vzpomínky Hanse von Lucka jsou v první řadě vyprávěním o válečných taženích tohoto mladého a schopného důstojníka ve službách německého wehrmachtu.
druhá světová válka

Velitel tankových vojsk wehrmachtu

422 Kč
375 Kč
Z deníku odstřelovačky - 11%
Roza Šaninová, jejíž vzpomínky se nyní dostávají do rukou českému čtenáři, patřila k nejznámějším sovětským odstřelovačkám za druhé světové války.
druhá světová válka

Z deníku odstřelovačky

251 Kč
223 Kč
Lov na SS - 11%
Jaro 1945. Válka v Evropě končí. Sčítají se škody, odhalují zločiny a hledají se viníci. Mnozí nacističtí vrazi, kteří jsou osobně zodpovědní za smrt milionů lidí, se zdánlivě propadli do země.
druhá světová válka

Lov na SS

359 Kč
319 Kč
Hrad orlů - 20%

Literatura faktu, která se však čte jako napínavý román. Poznejte příběh velkého útěku z Mussoliniho věznice.  Druhá světová válka, boje na africké frontě.

druhá světová válka
Ukázky

Hrad orlů

249 Kč
199 Kč
Válka začala v Polsku - 11%
Z vyprávění o dramatech druhé světové války jako by se vytrácel její tragický začátek, a sice přepadení Polska jednotkami wehrmachtu, zoufalý boj pěšáků a jezdců s drtivou přesilou tanků a letadel...
druhá světová válka

Válka začala v Polsku

269 Kč
239 Kč
Bouře nad Atlantikem 2. díl
V předkládané knize autor pro čtenáře soustředil popis válečných operací Druhé světové války výhradně v Atlantiku včetně okrajových moří, jako je Baltik, Severní moře, Středozemní moře a v malé ukázce se objevilo také Černé moře.
druhá světová válka

Bouře nad Atlantikem 2. díl

44 Kč