Nejprodávanější knihy - březen 2022
sport

Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
sport
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Dotknout se duše - 11%
(1x)
Bilanční rozhovor o zdolávání vrcholů v horách i uvnitř nás. Špičkový horolezec, vyznavač alpského stylu, držitel mezinárodního ocenění Zlatý cepín.
sport

Dotknout se duše

386 Kč
343 Kč
Wim Hof. Ledový muž - 11%
(7x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
sport
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

358 Kč
318 Kč
Wim Hof. Cesta Ledového muže - 11%
Jak podpořit svůj imunitní systém a zůstat zdravý na těle i na duchu! Příručka WH plná praktických postupů, metod a návodů zohledňujících konkrétních onemocnění. Součástí je také 30denní výzva.
sport

Wim Hof. Cesta Ledového muže

331 Kč
294 Kč
Život na uzdě - 11%

"Poznávat svět kolem nestačí: musíme poznat i sami sebe"

Žijeme v éře paradoxů: zatímco společnost bohatne, my lidé nejsme šťastnější. Psychických problémů přibývá a mnozí z nás hledají úlevu tam, kde není. Co se to s námi vlastně děje?

sport

Život na uzdě

314 Kč
279 Kč
Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
sport
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
Čistič - Pozor, píská Milan Minář - 11%
Každý hokejový fanoušek zná jeho přísný výraz. Milan Minář patřil téměř 20 let k nejlepším českým rozhodčím. Pískal na 5 mistrovstvích světa, v hokejové extralize odřídil, převážně jako profesionál, 755 utkání.
sport

Čistič - Pozor, píská Milan Minář

224 Kč
199 Kč
Bez frází 4 - 11%
Čtvrtá nálož inspirace od sportovních osobností. Pokračování žádané knižní série Bez frází, tentokrát s exkluzivním příběhem olympijské vítězky Mirky Topinkové Knapkové.
sport
Ukázky

Bez frází 4

539 Kč
479 Kč
David Limberský - Byla to jízda - 11%
Autorizovaný životopis plzeňské fotbalové legendy, bývalého českého reprezentanta a především muže s kontroverzní pověstí. Pohled nejen na fotbalové trávníky, ale i do zákulisí. Popis fotbalových úspěchů i životních karambolů.
sport
Ukázky

David Limberský - Byla to jízda

332 Kč
295 Kč
Maradona – Boží ruka - 11%
Diego Maradona. Málokterý hráč předvedl na zeleném pažitu tolik geniálních kousků. Přes všechny nechutné excesy a skandály na hřišti i mimo něj se právem zařadil mezi největší fotbalisty všech dob.
sport

Maradona – Boží ruka

359 Kč
319 Kč
Nedosažitelné prvenství
(1x)
Úctyhodná autobiografie Colina O’Bradyho popisuje jeho úspěšné zotavení z tragické nehody, korunované sólovým pochodem o délce 1500 km napříč Antarktidou.
sport

Nedosažitelné prvenství

224 Kč
Zátopek - 11%
Fenomenální běžec Emil Zátopek posunul hranice lidských možností, je čtyřnásobným olympijským vítězem a držitelem mnoha světových rekordů.
sport
Ukázky

Zátopek

269 Kč
239 Kč
Čas… nejen o boxu
Rostislav Osička začal boxovat už jako kluk, dostal se do armádního střediska vrcholového sportu Dukla Olomouc a zahájil úspěšnou dráhu sportovce a reprezentanta.
sport

Čas… nejen o boxu

134 Kč
Jak na triatlon - 11%
Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval 1575 závodů, z toho tři ultramany, přes dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlželezňáků a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil).
sport

Jak na triatlon

359 Kč
319 Kč
Bukač - 11%
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
sport

Bukač

358 Kč
318 Kč
Ester Ledecká - 11%
Poprvé stála na lyžích v pěti letech. Unikátní sportovní a životní příběh fenomenální snowboardistky a lyžařky Ester Ledecké.
sport

Ester Ledecká

260 Kč
231 Kč
Rozhodčím jednou, rozhodčím navždy - 11%
Zpověď hlavního rozhodčího Romana Poláka, který pískal čtvrt století, z toho 12 let extraligu. Ukončil kariéru, už nemá co skrývat. Jak začal? Jak se dostal nahoru? Kdy vytvořil světový rekord v počtu trestných minut na jedno utkání?
sport

Rozhodčím jednou, rozhodčím navždy

261 Kč
232 Kč
Vlastimil Petržela: Vzlety a pády
Byl feťák a gambler. Ještě před tím byl však Vlastimil Petržela nadějným fotbalovým talentem. Slibnou kariéru zbrzdil úraz, který ho poslal do invalidního důchodu.
sport

Vlastimil Petržela: Vzlety a pády

89 Kč
Na dokluzu aneb stále s Blaníkem - 11%
Kniha Na dokluzu je dalším dílem známeho plachtaře a instruktora létání Karla Doudy. Navazuje na úspěšnou knihu Plachtařský sklerotikon. Vtipné i poučné povídky ze sportovního létání pobaví určitě nejen letce.
sport

Na dokluzu aneb stále s Blaníkem

225 Kč
200 Kč
Nešťastná fotbalová legenda - 20%
Knížka o životní a sportovní dráze vynikajícího čs. fotbalisty Ladislava Přády, jemuž v Jižní Americe přezdívali Bílý Pelé, a který svůj mimořádný sportovní talent a slibnou kariéru během několika let utopil v alkoholu.
sport

Nešťastná fotbalová legenda

220 Kč
176 Kč