Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
hudba

Gott
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
hudba
Ukázky

Gott

289 Kč
Doznání rockera
(1x)
Rob Halford, legendární frontman Judas Priest, jedné z nejúspěšnějších heavymetalových kapel všech dob. Doznání rockera je také příběhem o tom, jak se během pěti desetiletí změnil hudební průmysl.
hudba
Ukázky

Doznání rockera

339 Kč
Všechny kočky jsou šedé. Hudba úzkosti.
(2x)
Pohltila pop definitivně melancholie, úzkost a beznaděj? Proč zní dnešní populární hudba tak smutně, kde se v rocku vzalo téma depresí a dá se v současných hitech vůbec zaslechnout nějaká naděje? Bavíme se ještě?
hudba
Ukázky

Všechny kočky jsou šedé. Hudba úzkosti.

219 Kč
Slade Story

Počátkem 70. let viděla britská veřejnost ve čtveřici mládenců z průmyslového Wolverhamptonu nástupce nedávno rozpadlých Beatles. Byli čtyři jako oni, hráli na stejné nástroje jako oni, vzbuzovali davové šílenství jako oni.

hudba
Ukázky

Slade Story

149 Kč
Dávám, tak ber
Knižní profil folkrockové skupiny Marsyas hudebního publicisty Vojtěcha Lindaura vznikl jako pestrá koláž faktografických údajů a osobních vzpomínek autora na setkávání s touto skupinou i jejími jednotlivými protagonisty.
hudba
Ukázky

Dávám, tak ber

190 Kč
Kryl
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
hudba
Ukázky

Kryl

75 Kč