Nejprodávanější tituly - březen 2022
zdraví a životní styl

Jsme zrozeni k chůzi? - 11%
V knize Jsme zrozeni k chůzi se mnohem více věnuje ozdravnému a regeneračnímu působení chůze - s důrazem na léčbu poruchy spinální dynamiky chodidla, zaviněné absencí přirozené pohybové aktivity a nošením špatné obuvi.
zdraví a životní styl

Jsme zrozeni k chůzi?

313 Kč
278 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
zdraví a životní styl
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Pročištění syrovou stravou - 11%
Vyzkoušejte pročištění syrovou stravou, která plně uspokojí vaši chuť k jídlu, pomůže vám zhubnout, získat spoustu energie, cítit se plni zdraví a současně zbaví vaše tělo všech škodlivých toxinů.
zdraví a životní styl

Pročištění syrovou stravou

331 Kč
294 Kč
77 pravidel pro úspěšná přání - 11%
Pierre Franckh nám ve své knize 77 nejúspěšnějších pravidel pro přání ukazuje, jak můžeme pomocí správných přání obrátit svůj život k lepšímu.
zdraví a životní styl
Ukázky

77 pravidel pro úspěšná přání

359 Kč
319 Kč
Cesta ke zdraví - 11%
Ve třetí knize ruského autora Michaila Tombaka Cesta ke zdraví ( v češtině vyšly rovněž knihy Je možné žít 150 let? a Vyléčit nevyléčitelné) nenajdete žádné příkazy nebo zákazy.
zdraví a životní styl

Cesta ke zdraví

214 Kč
190 Kč
Cvičíme taj-či s dětmi - 11%
Kniha představuje soubor cviků a pohybových her, které se opírají o inspiraci tradičním čínským cvičením taj-či. Po metodickém úvodu jsou zařazeny cviky vhodné pro rozcvičku a pro různé specifické situace – potřebujeme aktivizovat, uvolnit, protáhnout se.
zdraví a životní styl

Cvičíme taj-či s dětmi

179 Kč
159 Kč
Chrápání
Ten, kdo chrápe, žije nezdravě – a ten, kdo je tomuto nočnímu koncertu vystaven, stejně tak. Silné nadměrné chrápání vede k poruchám spánku, trvale poškozuje imunitní systém a může způsobit srdeční obtíže a problémy krevního oběhu.
zdraví a životní styl

Chrápání

89 Kč
Ibogain - 11%
Ibogain patří mezi nejsilnější látky na světě na ukončení závislostí. Pomohl tisícům lidí zbavit se závislosti na heroinu, metadonu, cracku, kokainu, pervitinu a lécích proti bolesti, a to bez abstinenčních příznaků a další chuti na drogu.
zdraví a životní styl

Ibogain

109 Kč
97 Kč
Minulými životy k uzdravení - 11%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
zdraví a životní styl

Minulými životy k uzdravení

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 234 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 24 > >>