Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
ženy

Neviditelná žena: Příběh agentky Virginie Hallové - 20%
Chtěla se stát diplomatkou a poznávat svět.
ženy
Ukázky

Neviditelná žena: Příběh agentky Virginie Hallové

339 Kč
271 Kč
Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Dům v Bretani - 20%
(11x)
Je možné začít ve zralém věku druhý život?
ženy
Ukázky

Dům v Bretani

190 Kč
152 Kč
Dar života - 20%
Nevšední vzpomínky zachycují životní osudy Edny Adan Ismailové, která jako první somálská dívka získala stipendium na ošetřovatelskou školu ve Velké Británii. Psal se rok 1954 a Edna udělala zásadní krok ke svému velkému snu – založit vlastní nemocnici.
ženy
Ukázky

Dar života

279 Kč
223 Kč
Kábulská škola krásy - 20%
(1x)
Autorka založila v Kábulu otevřela kadeřnickou školu. Ve své knize nabízí nevšední vyprávění, v němž s vřelostí a humorem líčí životní příběhy žen, jež se sešly proto, aby si společně osvojily umění trvalé ondulace, přátelství a svobody.
ženy
Ukázky

Kábulská škola krásy

198 Kč
158 Kč
Když skočíš, já taky - 20%

Rozšířená verze blogu oblíbené zpěvačky Jsem zpěvačka. A herečka. A spisovatelka. A máma. Normálně zpívám všude možně. Dostávám za to peníze. Je to moje povolání. Když nezpívám, starám se o syna.

ženy
Ukázky

Když skočíš, já taky

249 Kč
199 Kč
Máme na víc - 20%
Rozhovor s ekonomkou Danuší Nerudovou, rektorkou brněnské Mendelovy univerzity, členkou KoroNervu a velmi aktivní osobností českého veřejného života, se týká nejen ekonomických témat, jako jsou daně a důchody, o nichž D. Nerudová dovede zasvěceně a přitom srozumitelně vyprávět, ale i otázek sociálních, jako je postavení ženy v české společnosti.
ženy
Ukázky

Máme na víc

209 Kč
167 Kč
Marie Terezie: Tchyně Evropy - 20%
Marie Terezie po letech vládnutí zjišťuje, že mír, jemuž tolik obětovala, moc nevynáší. Proto zahajuje politiku, která jí vynese přízvisko Tchyně Evropy. Svůj vliv a moc získává novou strategií – skrze domluvené sňatky svých dětí.
ženy
Ukázky

Marie Terezie: Tchyně Evropy

199 Kč
159 Kč
Moderní kurandera - 20%

Autobiografický román ženy, která pro české čtenářky objevila příběhy Hernána Mamaniho Knihy o andské moudrosti kuranderů změnily život desetitisícům českých žen.

ženy
Ukázky

Moderní kurandera

249 Kč
199 Kč
Outsider - Rebelka, která si plní své sny - 20%

Chtějte od života víc! Jedinečný osobní příběh mladé světoobčanky, která se narodila v Česku vietnamským rodičům a rozhodla se prorazit za velkou louží.

ženy
Ukázky

Outsider - Rebelka, která si plní své sny

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>