Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
ostatní sporty

Běžecká bible Miloše Škorpila - 20%
V knize čtenář nalezne stovky osvědčených rad, tipů a nápadů, jak zapojit běh do života každého z nás.
ostatní sporty
Ukázky

Běžecká bible Miloše Škorpila

349 Kč
279 Kč
Zátěžová funkční diagnostika ve sportu - 20%
Publikace se uceleně věnuje metodologickým základům zátěžové funkční diagnostiky ve sportu a praktickému uplatnění aerobních a anaerobních zátěžových testů u sportovců různého zaměření.
ostatní sporty
Ukázky

Zátěžová funkční diagnostika ve sportu

250 Kč
200 Kč
Rizikové chování ve sportu dětí a mládeže - 20%
Tato monografie se zaměřuje na nejzávažnější formy rizikového chování ve sportu – doping, agresi a podvádění užívané k dosažení úspěchu za každou cenu. Zkoumá souvislosti mezi rizikovým chováním a nadměrným důrazem kladeným na úspěch v soutěži.
ostatní sporty
Ukázky

Rizikové chování ve sportu dětí a mládeže

180 Kč
144 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
ostatní sporty
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Posilování s vlastním tělem - 20%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
ostatní sporty
Ukázky

Posilování s vlastním tělem

254 Kč
203 Kč
Hokejové bruslení - 20%
Úspěšný trenér Jaromír Pytlík se v knize rozsáhle věnuje moderní výuce hokejového bruslení. Zabývá se též analýzou bruslařské techniky starších hráčů, její následnou korekcí a příslušným tréninkem vedoucím k zefektivnění hráčských dovedností.
ostatní sporty
Ukázky

Hokejové bruslení

195 Kč
156 Kč
Tantó. Boj s nožem - 20%
Boj s nožem (Tantódžucu), je jednou z disciplín Nindžucu Togakure - rjú, kterou dodnes vyučuje dr. Masáki Hacumi, 34. velmistr této školy.
ostatní sporty
Ukázky

Tantó. Boj s nožem

139 Kč
111 Kč
Udeř a uteč! - 20%
Jaké jsou mýty o sebeobraně a jaká je skutečnost? Přehledná příručka pro laiky, kteří se nevěnují žádnému bojovému umění, a přitom chtějí vědět, jak se ubránit v případě napadení.
ostatní sporty
Ukázky

Udeř a uteč!

99 Kč
79 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
ostatní sporty
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Powerjóga - 20%
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým.
ostatní sporty
Ukázky

Powerjóga

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>