Nejprodávanější knihy - březen 2022
zoologie

Žraloci, dokonalí vodní predátoři - 11%
V knize – jejímž autorem je Dott. Alessandro De Maddalena, jeden z nejlepších ichtyologů a světově uznávaný znalec žraloků – se populární formou píše o životě těchto dokonalých vodních predátorů.
zoologie

Žraloci, dokonalí vodní predátoři

449 Kč
399 Kč
Okouzlena vlky - 11%
(1x)
Dokážete si představit, že svou zaslouženou dovolenou trávíte namísto u moře uprostřed vlčí smečky a pro samou starost o vlčí mláďata nevíte, kam dřív skočit?
zoologie

Okouzlena vlky

359 Kč
319 Kč
Systém a fylogeneze savců - 11%
Druhová diverzita vývojových linií organismů na Zemi je úžasně bohatá a stále ji známe pouze částečně a neúplně. Mezi nejlépe známé živočichy nesporně patří savci.
zoologie
Ukázky

Systém a fylogeneze savců

603 Kč
536 Kč
Vlk – Pes – Člověk - 11%
Uznávaný etolog Kurt Kotrschal nám ve své knize pomůže nejen lépe pochopit pradávné zaujetí vlkem, ale také nás naučí, jak správně přistupovat k našemu věrnému společníkovi – psovi.
zoologie
Ukázky

Vlk – Pes – Člověk

358 Kč
318 Kč
Zvířat plná kniha - 11%
Výpravná publikace pro malé milovníky zvířat s ilustracemi Petra Horáčka. Lední medvědi dovádějící na kře, tygři lovící v džungli, slavíci prozpěvující si v lese… Všude kolem nás žijí nádherná zvířata.
zoologie

Zvířat plná kniha

359 Kč
319 Kč
Můj sešit pozorování a aktivit - Ptáci - 11%
Tento pracovní sešit je jiný než ostatní. Vyzývá tě k hledání a pozorování ptáků žijících kolem tebe. Není nic jednoduššího, jelikož ptáci jsou všude, dokonce i ve městě. Stačí se k nim nenápadně přiblížit a můžeš pozorovat jejich svět.
zoologie

Můj sešit pozorování a aktivit - Ptáci

116 Kč
103 Kč
Stopy zvířat v životní velikosti - 11%
Určovat stopy zvířat není tak jednoduché, jak by se zdálo. Tato knížka vám, díky výstižným a přesným kresbám, které zobrazují každou stopu ve stutečné velikosti, pomůže zvířata dobře určit.
zoologie

Stopy zvířat v životní velikosti

269 Kč
239 Kč
Hmyz a jiní drobní živočichové - 11%
V této knize najdeš asi 85 druhů hmyzu, pavouků a dalších drobných živočichů, kteří se u nás vyskytují nejčastěji a které bychom měli znát.
zoologie

Hmyz a jiní drobní živočichové

242 Kč
215 Kč
Radost z pozorování ptáků v lese - 11%
Pozorování ptáků v lese není pro ty, kdo mají naspěch nebo jsou nedočkaví.
zoologie

Radost z pozorování ptáků v lese

251 Kč
223 Kč
Atlas hnízdního rozšíření ptáků v České republice 2014 - 2017
Kniha obsahuje přes 200 druhů ptáků u nás prokazatelně či pravděpodobně hnízdících, spolu s druhy, které v ČR v některém z předcházejících mapování zahnízdily. Kniha) by neměla chybět v žádné školní přírodovědné knihovně.
zoologie

Atlas hnízdního rozšíření ptáků v České republice 2014 - 2017

711 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>