Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
politologie a politika

Na konci bezstarostnosti - 20%
Významný český politolog reaguje souborem originálních esejů na krizi Evropy a oslabení Západu a výzvy, před kterými stojí naše evropská společnost.
politologie a politika
Ukázky

Na konci bezstarostnosti

99 Kč
79 Kč
Denuklearizace Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu - 20%
Práce z pera experta na politický a bezpečnostní vývoj zemí bývalého Sovětského svazu rekonstruuje nejdůležitější momenty jaderného odzbrojení tří postsovětských republik.
politologie a politika
Ukázky

Denuklearizace Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu

130 Kč
104 Kč
Technologická past - 20%
Vynálezy můžou být pro lidstvo požehnáním. A pro člověka katastrofou. V roce 2013 všechna světová média vydala zprávu o závěrech odborného článku - téměř polovinu současných pracovních pozic prý může nahradit umělá inteligence.
politologie a politika
Ukázky

Technologická past

289 Kč
231 Kč
Co je to národ?
Renomovaná německá myslitelka a politoložka hledá odpovědi a snaží se pojmy národ a Evropa zasadit do společného kontextu.
politologie a politika
Ukázky

Co je to národ?

238 Kč
Čínský ekonomický systém - 20%
Jakou ekonomikou je Čína? Je tržní, plánovaná, kapitalistická, socialistická, rozvojová, rozvinutá, vyspělá, zaostalá, moderní, či tradiční?
politologie a politika
Ukázky

Čínský ekonomický systém

280 Kč
224 Kč
Mýtus silného vůdce - 20%
V této široce rozkročené práci o způsobech politického vedení politický historik Archie Brown zpochybňuje naše zakořeněné přesvědčení, že jedině silní lídři jsou také lídry úspěšnými a hodnými našeho obdivu.
politologie a politika
Ukázky

Mýtus silného vůdce

488 Kč
390 Kč
Vladař - 20%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž Niccolo Machiavelli definoval úspěšné metody vládnutí, odhalil mechanismy fungování moci a formuloval zásady pragmatické politiky. Spisovatel, diplomat a politik tak vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
politologie a politika
Ukázky

Vladař

209 Kč
167 Kč
Světlo, které pohaslo - 20%
Ivan Krastev a Stephen Holmes se zamýšlejí nad vznikem a vzestupem hnutí a politických proudů, které se stavějí do opozice vůči liberalismu a které v posledních několika letech důrazně vyvrátily představu, že budoucnost bude nevyhnutelně liberální.
politologie a politika
Ukázky

Světlo, které pohaslo

240 Kč
192 Kč
Vor v zákoně: Ruská mafie - 20%
Vory v zákoně neboli „zloději podle zákona“, pojmenování, pod nímž je také známá ruská mafie, se zrodili na počátku 20. století převážně v trestaneckých táborech a gulazích.
politologie a politika
Ukázky

Vor v zákoně: Ruská mafie

279 Kč
223 Kč
Hledání dějin - 20%
(2x)
Dialog Karla Hvížďaly, novináře-zvědavce z Prahy, s Jiřím Přibáněm, právním filosofem z britského Cardiffu, nad uzlovými body naší historie, ku příležitosti 100. výročí republiky, v širokém teritoriálním i časovém kontextu od 9. do 21. století.
politologie a politika
Ukázky

Hledání dějin

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>