Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
sci-fi a fantasy

Mycelium I: Jantarové oči - 20%
(22x)
Mycelium je románová sága, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

198 Kč
158 Kč
Dryák - 20%
(1x)
Přemyslovské Trojkrálovství stojí na osudové křižovatce – buď přijme nadvládu námořních velmocí Anglie a Holandska a zůstane jen druhořadou kontinentální mocností, nebo je vyzve na souboj pomocí novou bojovou látkou vyzbrojeného loďstva.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dryák

248 Kč
198 Kč
Tanec s draky - 20%
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Tanec s draky

488 Kč
390 Kč
Hra o trůny - 20%
(3x)
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hra o trůny

388 Kč
310 Kč
Tanec papírových draků - 20%
(2x)
Na první pohled panoval zákon, řád a systém. Občas ale někdo musel někoho střelit do hlavy. Občas někdo musel řádu a systému amputovat prst, aby celé tělo nezemřelo na infekci. To byla naše práce.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Tanec papírových draků

199 Kč
159 Kč
Hobit - 20%
(22x)
Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hobit

148 Kč
118 Kč
Božský imperátor Duny - 20%
Na Arrakis uběhly tisíce let a kdysi pouštní planeta je nyní zelená a plná života. Leto Atreides, syn spasitele a imperátora Paula-Muad’Diba, stále žije, ovšem už není pouhým smrtelníkem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Božský imperátor Duny

389 Kč
311 Kč
Mechanický pomeranč - 20%
(3x)
Vůdce mladých londýnských násilníků Alex tráví většinu svého času konzumací drog, přepadáním bezbranných obětí a poslechem Beethovenovy hudby.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mechanický pomeranč

209 Kč
167 Kč
Spasitel Duny - 20%
(2x)
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spasitel Duny

229 Kč
183 Kč
Toulavá Země - 20%
(2x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Toulavá Země

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 353 položek
<< < 1 2 3 4 .. 36 > >>