Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
sci-fi

Spasitel - 20%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan.Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne.
sci-fi
Ukázky

Spasitel

349 Kč
279 Kč
Bitva o propast - 20%
(5x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.
sci-fi
Ukázky

Bitva o propast

149 Kč
119 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 20%
(7x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

sci-fi
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

298 Kč
238 Kč
Mycelium I: Jantarové oči - 20%
(22x)
Mycelium je románová sága, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.
sci-fi
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

198 Kč
158 Kč
Božský imperátor Duny - 20%
Na Arrakis uběhly tisíce let a kdysi pouštní planeta je nyní zelená a plná života. Leto Atreides, syn spasitele a imperátora Paula-Muad’Diba, stále žije, ovšem už není pouhým smrtelníkem.
sci-fi
Ukázky

Božský imperátor Duny

389 Kč
311 Kč
Mechanický pomeranč - 20%
(3x)
Vůdce mladých londýnských násilníků Alex tráví většinu svého času konzumací drog, přepadáním bezbranných obětí a poslechem Beethovenovy hudby.
sci-fi
Ukázky

Mechanický pomeranč

209 Kč
167 Kč
Spasitel Duny - 20%
(2x)
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
sci-fi
Ukázky

Spasitel Duny

229 Kč
183 Kč
Toulavá Země - 20%
(2x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
sci-fi
Ukázky

Toulavá Země

249 Kč
199 Kč
Obydlený ostrov - 20%
(2x)
Na planetě Sarakš přistane průzkumné kosmické plavidlo ze Země. Jeho posádku tvoří jediný muž, mladík jménem Maxim Kammerer. Povoláním je progresor, tedy člověk, který zkoumá vývoj jednotlivých objevených civilizací.
sci-fi
Ukázky

Obydlený ostrov

169 Kč
135 Kč
V Krvavém pásu - 20%
(1x)

V krvavém pásu musí lidstvo vybojovat další klíčovou bitvu s korzáry.

Válka s Korzáry nekončí ani ve chvíli, kdy se v lidmi kolonizované části vesmíru objeví potenciální mocný spojenec – mimozemská rasa, která má s tajemnými agresory vlastní drsné zkušenosti.

sci-fi
Ukázky

V Krvavém pásu

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 144 položek
1 2 3 .. 15 > >>