Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
romantika

Hledá se otec - 20%
Bohatý majitel kasina a ranče Desmond Pierce se ocitá v nečekaném víru událostí. Setkává se s tajemnou kráskou Nicole, která se po smrti sestry stará o jejího čtrnáctiletého syna.
romantika
Ukázky

Hledá se otec

69 Kč
55 Kč
Sázka na jistotu - 20%
(1x)
Jackson Cooper toužil po pozemcích své nezkušené sousedky Cricket, kterou znal už od dětství. A tak se rozhodl, že jí z první ruky ukáže, jak těžká je práce farmářky a jak se ona pro ni málo hodí.
romantika
Ukázky

Sázka na jistotu

69 Kč
55 Kč
Hříšnice z nové Anglie - 20%
Marissa: Herkula jsem potkala na pláži. Očaroval mě… Jenže jsem byla nesmělá, nenápadná… pastorova dcera… vedená otcem k dokonalosti!
romantika
Ukázky

Hříšnice z nové Anglie

69 Kč
55 Kč
Ideální manželka - 20%
(1x)
Jack si musí najít manželku... Kde má však tu dokonalou ženu najít?
romantika
Ukázky

Ideální manželka

219 Kč
175 Kč
Ďábel nosí černou - 20%
(2x)
Skutečně má srdce tak černé jako svůj značkový oblek? Maddie Goldbloomová vymyslela plán, jak zajistit, aby bylo v jejím životě vše perfektní – od kariéry v módním průmyslu přes stylový byt v New Yorku až po jejího přítele pediatra.
romantika
Ukázky

Ďábel nosí černou

279 Kč
223 Kč
Líc a rub lásky - 20%
Krásná a nezávislá majitelka galerie Piper věnuje veškerou svou vášeň umění. Je přesvědčená, že jí nic nechybí, obzvláště ne vztahy s muži.
romantika
Ukázky

Líc a rub lásky

69 Kč
55 Kč
Zlomený rytíř - 20%
(1x)
Ne všechny příběhy se odehrávají stejně. Některé mají trýznivé kapitoly, chybějící odstavce a hořkosladký konec. Luna Rexrothová je všemi milovaná stydlivka. Milá. Obětavá. Laskavá. Falešná.
romantika
Ukázky

Zlomený rytíř

309 Kč
247 Kč
Utajené noci - 20%
Zádumčivý miliardář se zamiluje, když si najme chůvu, která se má starat o jeho malý uzlíček radosti. Můj život měl řád. Byl předvídatelný a hladký jako moje skotská.
romantika
Ukázky

Utajené noci

249 Kč
199 Kč
Hledá se vévodkyně - 20%
(1x)
Oliver, vévoda z Theakstone, nutně potřebuje najít vhodnou manželku. Avšak skrývá tajemství, které leckterou ženu odradí – vychovává totiž svou nemanželskou dceru.
romantika
Ukázky

Hledá se vévodkyně

109 Kč
87 Kč
Musím si tě vzít - 20%
(1x)
„Carlo si tě za ženu nevezme… Vezmu si tě já.“ Olivia plánovala svatbu s Carlem, byť to nikdy nebylo o touze a citu, u oltáře ale skončila s jeho bratrem.
romantika
Ukázky

Musím si tě vzít

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 313 položek
<< < 1 2 3 4 .. 32 > >>