Nejprodávanější knihy - březen 2022
povídky

Souchotě a jiná slova
Nezaměnitelné vypravěčské umění Torgny Lindgrena a exotický severský kolorit jeho silných příběhů už český čtenář dobře zná. Povídkový výbor Souchotě a jiná slova představuje žijícího švédského klasika také coby fantastického fabulátora.
povídky

Souchotě a jiná slova

86 Kč
Zuby nehty - 11%
Dvacet strašidelných povídek napsalo deset autorů - členů tvůrčí skupiny Hlava nehlava. Jde o druhé vydání sborníku - aktualizované, doplněné o dva nové příběhy a vybavené novými ilustracemi Tomáše Tvrdého.
povídky

Zuby nehty

261 Kč
232 Kč
Manuál pro uklízečky - 11%
(5x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
povídky
Ukázky

Manuál pro uklízečky

268 Kč
238 Kč
Láska v temné ulici - 11%
(2x)
Paříž, New York, Švýcarsko, zapadlý kout amerického venkova – to všechno jsou místa, která Irwin Shaw, jeden z nejlepších amerických prozaiků 20. století, mistrovsky zachytil ve své povídkové sbírce Láska v temné ulici.
povídky
Ukázky

Láska v temné ulici

312 Kč
278 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Noční kousky - 11%
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
povídky

Noční kousky

269 Kč
239 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Antologie modrého humoru - 11%
93 povídek a 54 černobílých fotografií.
povídky

Antologie modrého humoru

170 Kč
151 Kč
Sám na vrcholu hory/ Alone on a Mountaintop - 6%
(1x)
Bilingvní vydání tří povídek, které ukazují tři různé polohy autorova psaní a tři životní situace.
povídky

Sám na vrcholu hory/ Alone on a Mountaintop

219 Kč
206 Kč
O prospěšnosti alkoholismu - 6%
(5x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.
povídky

O prospěšnosti alkoholismu

161 Kč
151 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 87 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>