Nejprodávanější audioknihy - březen 2022
česká

Trujkunt I. - Dwur
(10x)
První příběh z akční detektivní trilogie odehrávající se v nejvýchodnějším cípu naší země. Trujkunt je autorův název pro trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané „po naszymu“.
česká

Trujkunt I. - Dwur

224 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...
česká

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
Robinson Crusoe
(2x)
Nejúspěšnější bylo a dosud je převyprávění pro děti z pera Josefa V. Plevy (poprvé bylo vydáno v roce 1956). Z této verze vyšla také rozhlasová úprava z roku 2009, do které se nyní můžete zaposlouchat.
česká
Ukázky

Robinson Crusoe

127 Kč
Gorily v mlze
Vzpomínková kniha o životě mezi gorilami, plná odvahy, odhodlání a lásky.. Badatelku Dian Fosseyovou přivádí zájem o vymírající gorily horské do africké divočiny, kde je trpělivě pozoruje a zkoumá v jejich přirozeném prostředí.
česká

Gorily v mlze

359 Kč
H2O a záhada Zlaté slzy
Z rodné hroudy zdrhli tryskem. A už sviští ostopéro ke hvězdám, i když ani tam nebude nouze o úklady!
česká

H2O a záhada Zlaté slzy

242 Kč
Kapsa plná žita
A o peníze tu jde především… Skutečnost je však dětským hrám a říkadlům velice vzdálena, protože vražda je skutečná – dokonalá, promyšlená, zákeřná.
česká

Kapsa plná žita

314 Kč
Karel IV.
Zaposlouchejte se do úžasného příběhu z doby Karla IV. Jitka Ježková čte Bářino první dobrodružství v minulosti, kde se spolu s výrostkem Karlem zapletou do únosu s velmi překvapivým rozuzlením.
česká

Karel IV.

224 Kč
Kněžna Ludmila
Ludmila se s radostí podvolí otcovu přání a provdá se za přemyslovského knížete Bořivoje. Když se jim narodí syn, jejich štěstí se zdá být úplné. Zdání však klame.
česká

Kněžna Ludmila

305 Kč
Lov
(1x)
Jasná záře úplňku osvětluje hranici lesa, ze kterého se vynoří vyděšený jelen.
česká

Lov

449 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 400 položek
<< < 1 2 3 4 .. 40 > >>