Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
světová

Pouštní sokol - 20%
Jako dravec se Kádír, vládce pohádkové pouštní říše, vrhl na Caitlin. Na obyčejnou skotskou fotografku, žijící z ruky do pusy. Vrhl se na ni a chtěl zpět to, oč ho připravila! A chtěl to hned…
světová
Ukázky

Pouštní sokol

69 Kč
55 Kč
Mezi ďáblem a mořem - Doggerland 3. - 20%
Světově proslavená zpěvačka Luna se po desetileté kariérní pauze vrací na rodný Doggerland, aby tam natočila nové album, a odstartovala tak svůj comeback.
světová
Ukázky

Mezi ďáblem a mořem - Doggerland 3.

298 Kč
238 Kč
Těla nelžou - 20%
To, co Mia tvrdí, že udělal, aby se jí pomstil, není pravda! Takový bastardi Rocco přece není…! Ale Mia na to má důkazy! Rocco, muž, jehož milovala, ji falešně obvinil a zapudil.
světová
Ukázky

Těla nelžou

69 Kč
55 Kč
Miliónový jeep - 20%
(3x)

Protagonista knihy je – podle zvolené autostylizace – představován postupně jako básník, dělnický vůdce, bankéř, milionář, Američan, mystik, filantrop či pyroman; ať už však na sebe bere jakoukoli roli, zůstává outsiderem.

světová
Ukázky

Miliónový jeep

298 Kč
238 Kč
Nevinná třicítka - 20%
Ivy může pomoci jenom expert na jednu noc! Louis už před léty zjistil, že lidé se zamilovávají do těch nesprávných partnerů, a tak se rozhodl – nezamilovávat se. Ani do Ivy!
světová
Ukázky

Nevinná třicítka

69 Kč
55 Kč
Hříšná noc - 20%
(1x)
Občas trochu zlobit není špatný nápad… Pokud jde o sex, hodná holka Skyler Thompsonová je vždy opatrná a vybírá si něco stálého a klidného namísto divokého a vzrušujícího.
světová
Ukázky

Hříšná noc

189 Kč
151 Kč
Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu - 20%
(8x)
Píše se rok 1879 a svět ovládaný muži se otřese v základech. Annabelle Archerová dostane jedinečnou příležitost stát se jednou z prvních studentek Oxfordské univerzity.
světová
Ukázky

Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu

339 Kč
271 Kč
Domek v Irsku - 20%
(8x)
Hannah vymění kariéru právničky z Manchesteru za kurz vaření v Irsku.
světová
Ukázky

Domek v Irsku

339 Kč
271 Kč
Dvůr stříbrných plamenů - 20%
(6x)

Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami. Na Nočním dvoře navíc stále potkává Cassiana, který ji přivádí k zuřivosti… a zároveň ji nebezpečně přitahuje.

světová
Ukázky

Dvůr stříbrných plamenů

349 Kč
279 Kč
Manželství na dálku - 20%
(1x)
„Myslím, že bychom se měli vzít,” navrhne Kate, dcera správce Elmwoodského panství čerstvému dědici, lordu Danieli Fairfaxovi.
světová
Ukázky

Manželství na dálku

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>