Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
cestování

Pohlednice z Tichomoří - 20%
Kniha o zemích - Japonsku, Austrálii, Tasmánii a Novém Zélandu - je završením trilogie cestovatelsko-architektonických knih Davida Vávry.
cestování
Ukázky

Pohlednice z Tichomoří

338 Kč
270 Kč
Tančící medvědi - 20%
(1x)
V další knize Witolda Szabłowského najdete nezvyklý příběh posledních bulharských medvědářů a jejich cvičených medvědů, kterým sundali řetězy a učí je žít volně, bez drilu. Autor nachází paralelu mezi osudem zvířat a vývojem postkomunistických zemí.
cestování
Ukázky

Tančící medvědi

199 Kč
159 Kč
Toulky po Evropě - 20%

Pestrá paleta zajímavostí, které v učebnicích nenajdete! Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních. V zeměpise zbývá prostor jen na ty nejzásadnější informace, a to je škoda.

cestování
Ukázky

Toulky po Evropě

249 Kč
199 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 20%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
cestování
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
223 Kč
Jací jsou? - Islanďané - 20%
Netradičně pojatý průvodce islandskou povahou. Dozvíte se, jací Islanďané opravdu jsou, jak žijí, co je baví, jak funguje islandská rodina, škola i společnost.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Islanďané

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Italové - 20%
Zábavný průvodce povahou Italů. Kniha vás vážně i humornou formou seznámí s životním stylem Italů a jejich zvyklostmi. Dozvíte se, jak se Italové baví, jak pracují, jak funguje italská rodina a byznys vůbec.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Italové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Němci - 20%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Němci

119 Kč
95 Kč
Žena v polární noci - 20%
(6x)

„Všeho nech a přijeď za mnou!“ Právě tohle napsal své mladé ženě její manžel, který se v té době živil jako lovec kožešin na Západním Špicberku.

cestování
Ukázky

Žena v polární noci

230 Kč
184 Kč
Život v dodávce - 20%
(1x)

Ke splnění snu nestačí jen snít, musíte se probudit a začít žít. Forest a Barbora opustili jistoty všedního života a začali žít své sny. Prodali většinu svého majetku, koupili starou dodávku, přestavěli ji na obytnou a vyrazili i se svým psem na roční cestu za dobrodružstvím napřič Evropou a severní Afrikou.

cestování
Ukázky

Život v dodávce

279 Kč
223 Kč
Hravý průvodce Prahou - 20%
Dostat děti ven dá někdy pěknou práci. Když ale máte chytrého pomocníka, který běžnou procházku promění v objevitelskou výpravu, máte vyhráno!
cestování
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

249 Kč
199 Kč
Jordánsko - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách Jordánska. Přehlednou a čtivou formou představuje důležité informace, které vám pomůžou prožít vaši dovolenou bez komplikací. Všechna zmíněná místa byla pisatelem navštívena a údaje ověřeny.
cestování
Ukázky

Jordánsko

89 Kč
71 Kč
Kolem kolem Paraguaye, Uruguaye, Argentiny a Chile - 20%
(1x)
Už jste ochutnali paraguajské pivo Pilsen? Viděli jste diktátora rozsekaného na kusy a zalitého do betonu? Je spaní v hodinovém hotelu levné? Sežral vám nosál svačinu? Stačili 3 jezuité zvládnout 4 000 indiánů?
cestování
Ukázky

Kolem kolem Paraguaye, Uruguaye, Argentiny a Chile

66 Kč
53 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

cestování
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Po prašných cestách Ugandy - 20%
Uganda. Země banánů, mozaikových polí a usměvavých lidí. Země plná tajemství, nádherných scenérií a divokých zvířat. Místo, kde platí jiné zákony, kde čas plyne pomaleji a život je tvrdý a pomíjivý.
cestování
Ukázky

Po prašných cestách Ugandy

99 Kč
79 Kč
Benátky - 20%
Elektronický průvodce po Benátkách je zaměřený na srdce tohoto města – náměstí sv. Marka. V publikaci jsou popsány všechny budovy – dóžecí palác, bazilika, knihovna, prokurácie, hodinová věž, zvonice i kavárny.
cestování
Ukázky

Benátky

89 Kč
71 Kč
Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela - 20%
Poutník Zanim Utíkal putuje se svým Imaginárním přítelem, duchem pana Václava Šaška z Bířkova, účastníkem poselstva, vyslaného v 15 století Jiřím z Poděbrad „Na konec světa,“ po podobné cestě v dnešním století.
cestování
Ukázky

Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela

99 Kč
79 Kč
Barcelona - 20%
(1x)
Největší zajímavosti: La Rambla, Gotická čtvrť, modernistická architektura a chrám Sagrada Família.|Barcelona je městem módy a umění, ale nenechte si ujít ani místní pláže a bujarý noční život.|Naučte se pár slov katalánsky, zatančete si sardanu, ...
cestování
Ukázky

Barcelona

99 Kč
79 Kč
Cesta s ayahuaskou - 20%
(1x)
Osobitým jazykem napsaný cestopis z míst, kde je průvodcem droga, o které každý slyšel, ale jen málokdo ji zkusil.
cestování
Ukázky

Cesta s ayahuaskou

129 Kč
103 Kč
Náměstí, rynky a náměstíčka historické Prahy - 20%
Kniha o pražských prostranstvích, dnešních náměstích v centru města.
cestování
Ukázky

Náměstí, rynky a náměstíčka historické Prahy

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 39 položek
<< < 1 2