Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
dům a zahrada

Kvítka v bytě - 20%
(2x)
Mohli bychom si nalhávat, že pokojová kvítka rostou jen z naší lásky. Mohli bychom vám poradit, jak ve tmavém bytě pěstovat světlomilnou rostlinu, a přesvědčivě vám namlouvat, že doma můžete mít kvítka bez péče…
dům a zahrada
Ukázky

Kvítka v bytě

279 Kč
223 Kč
Live in Your Garden - 20%
Are you looking for inspiration for a new garden, or do you want to do something with the one you already have? Or is it that you just want to daydream and let yourself be carried away by beautiful garden scenes?
dům a zahrada
Ukázky

Live in Your Garden

449 Kč
359 Kč
Štěně - 20%
Vychováváte štěně a zažíváte dost pekelné situace? Tento praktický, bohatě ilustrovaný rádce vám pomůže pohlížet na první týdny života se štěnětem realisticky jako na trochu šílené období, které však už mnoho lidí před vámi přežilo ve zdraví.
dům a zahrada
Ukázky

Štěně

254 Kč
203 Kč
Zelené pokoje - 20%
Jak můžete proměnit svou zahradu, aby byla intimnější a útulnější? Jaké ověřené postupy a architektonické triky a prvky využít, aby vám přinášela radost každý den v roce? Nechte se inspirovat!
dům a zahrada
Ukázky

Zelené pokoje

449 Kč
359 Kč
Betonové dekorace - 20%
Vzestup trendu severského stylu přinesl do tvoření nový prvek – beton. Splňuje totiž požadavky minimalismu, elegance a snadné kombinovatelnosti. Tato kniha vhodná i pro naprosté začátečníky vám poradí, jak postupovat, když si některou z oblíbených dekorací chcete vyrobit doma.
dům a zahrada
Ukázky

Betonové dekorace

149 Kč
119 Kč
Trénink je v hlavě - 20%
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
dům a zahrada
Ukázky

Trénink je v hlavě

249 Kč
199 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 20%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
dům a zahrada
Ukázky

Lidé a psi: Střet kultur

199 Kč
159 Kč
Tahání na vodítku - 11%
Tahání na vodítku - jak mu předcházet a jak ho psa odnaučit.
dům a zahrada
Ukázky

Tahání na vodítku

98 Kč
87 Kč
Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
dům a zahrada
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
Bazény - 20%
Kniha srozumitelnou formou otázek a odpovědí provede čtenáře procesem výstavby bazénu od prvotního zvážení, zda si bazén postavit, přes nutná jednání s úřady, až po návrh bazénu se správnou filtrací a ostatními technologiemi.
dům a zahrada
Ukázky

Bazény

135 Kč
108 Kč
Problémové chování psů - 20%
(1x)
V knize se dozvíte nejen to, jak se pes naučí třeba pouhé přivolání, ale hlavně zjistíte, jak řešit případné problémové chování svého psa.
dům a zahrada
Ukázky

Problémové chování psů

159 Kč
127 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
dům a zahrada
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Voda v domě a na chatě - 20%
Publikace je zaměřena na způsoby hospodaření se všemi používanými druhy vod, srážkovou, šedou z praní a umývání, odpadní hnědou, splaškovou včetně zneškodňování a využití bioodpadů, produkovaných v těchto zařízeních.
dům a zahrada
Ukázky

Voda v domě a na chatě

135 Kč
108 Kč
Koupelna - 20%
Koupelna je už při samotném plánování nejdiskutovanějším místem v bytě nebo domě. Z bezpečnostního hlediska je tou nejrizikovější částí - bývá tu kluzko a při špatně provedené elektroinstalaci i nebezpečně.
dům a zahrada
Ukázky

Koupelna

149 Kč
119 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
dům a zahrada
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
dům a zahrada
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Obvodové konstrukce panelových budov - 20%
Kniha je určena pro projektanty, investory a majitele bytových domů, postavených některou z typových stavebních soustav a prefabrikovaných železobetonových technologií.
dům a zahrada
Ukázky

Obvodové konstrukce panelových budov

166 Kč
133 Kč
Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
dům a zahrada
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
dům a zahrada
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 39 položek
<< < 1 2